Clicky

Jump to content

Pazvanti

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Pazvanti

  1. Nu stiu dacă chiar merita acest pret. Pentru 100-150 de lei in plus găsești Nexus 4 care este superior la spec-uri. Bateria intr-adevar e mare si vine cu câteva funcții interesante (air gestures) dar nu stiu cat de mult chiar sunt folosite. AllView deja incepe sa joace in alta liga la capitolul preturi si nu stiu daca e chiar OK.
  2. Multumesc! Ar mai fi ceva, si cred ca o sa si scriu un editorial pe tema asta. Publicul este needucat si intr-o oarecare masura pe asta se si bazeaza aceste companii. Tot citesc comentarii gen "Si Apple/Samsung tot in China isi fabrica produsele". Multi nu inteleg diferenta dintre "a fabrica" si "a concepe". La firme gen Apple, Samsung, HTC telefoanele sunt doar fabricate in China, produsul fiind conceput de catre o echipa de ingineri foarte bine pregatiti in alte locatii. Ca atare la Apple si scrie "Designed in Copertino, USA, Assembled in China". Ca sa nu vormit ca standardele de calitate sunt superioare. Nu zic ca produsele sunt rele. Chiar am vazut produse facute 100% in China (de la design hardware la asamblare) care erau chiar foarte bune. Singurul lucru care este cu adevarat rau la ele fiind suportul software.
  3. Hai ca ma bag și eu în discuție. Produsele Allview, E-boda, evolio și restul nu sunt fabricate sau concepute de ei. Am zis asta încă de la prima tableta AllView. Ceea ce fac ei se numește pe scurt re-branding. Nu este neapărat un lucru rău. Orange, Vodafone, cosmote și alții practica același lucru, dar la alta scara. Nu am nimic cu ei sau cu modul lor de business. Ce ma deranjează este atitudinea lor fata de situație. Dacă menționezi modelul original sau pui vreo întrebare legat de asta se simt foarte amenințați. Mai mult, pana sa înceapă și site-urile mari sa scrie despre re-branding se băteau cu cărămidă în piept cu titluri gen: "cea mai puternica/performanta/cu moț tableta romaneasca". Acum vad ca s-au mai potolit și zic numai "din portofoliul nostru".
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use