Clicky

Jump to content

Kingz23

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Kingz23

  1. Multumesc peentru ajutor, am fost cu telefonul si cu incarcatorul la un service iar cei de acolo miau spus ca incarcatorul nu mai incarca la puterea maxima. Miam luat altul original de la samsung cu 25 lei.
  2. Problema e ca eu am 15 ani, iar tata nu ma lasa sa il incarc cu incarcatorul de la Wave, ca cica nu are amperajul bun si ii stric bateria de tot, Am sa merg la un service sa vad ce imi zic si ei.
  3. Buna ziua! 1) Detin un Samsung Galaxy S3 si de un timp am observat ca se incarca mai greoi si se descarca mai repede. Cand ma joc jocuri gen Pou Hungry Shark sau Into the dead si mai stau pe facebook, toate astea cam timp de maxim o ora, se descarca cam pana la 50 - 40%. Eu cred ca iam cam stricat bateria deoarece ma mai jucam pe el si ascultam muzica in timp ce el era la incarcat,. Vreu sa stiu daca este normal. 2) Astazi l-am pus la incarcat de pe la ora 13:20 si avea 1% baterie, iar pe la ora 18:30 mam uitat la el si avea 49% baterie. Mam documentat si am gasit aici la Mobilissimo un topic cu un domn care a intampinat aceiasi problema ca si mine. Am citit acolo si la unul din raspunsuri am gasit o aplicatie Galaxy Charger unde scrie cu ce amperaj incarca telefonul. Din cate am inteles trebuia sa am acolo 1000-999-1000, eu am 200-999-200, asta cu incarcatorul de s3 original din cutia telefonului. Am incercat cu un incarcator de Samsung Wave 575 , atunci in Galaxy Charger scria asa : 900-999-900. Este devina incarcatorul ? Poate afecta acesta bateria telefonuli? Va rog ajutatima, deoarece nu ma prea pricep ... Multumesc.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use