Clicky

Jump to content

AndreiMalaianu

Members
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by AndreiMalaianu

 1. home. am incercat pe mai multe retele si aceasi e problema..
 2. problema este urmatoarea: ca conectez la reteaua wireless, imi arata conexiunea dar nu imi merge sa navighez pe internet. datele merg, problema este doar la wi-fi. aveti vreo idee de la ce ar putea fi?
 3. buna ziua, sa o luam direct. am folosit telefonu' toata ziua, iar la un moment dat mi-a "inghetat" in lockscreen, nu imi lua nicio comanda, nici butonu' home, nici cel on/off. mi s-a mai intamplat acest lucru si cu un simplu reset prin scoaterea bateriei si repornire se rezolva tot, insa acum, am scos bateria, am pus-o la loc dar nu a mai pornit, l-am bagat la incarcat dar nu imi apare ca s-ar incarca. am incercat si cu o alta baterie, si cu un alt incarcator, dar nicio schimbare. vreo idee pentru ce i-as putea face de acasa sau sa merg direct pe varianta service?
 4. dupa ce fac backup, ce ma sfatuiti sa flashuiesc, CM 10 sau 11? 11 nu am gasit stable ci doar night Trimis de pe al meu GT-I9100 folosind Tapatalk
 5. @Scootch98, din moment ce postez in forumul pentru SII si la detalii am acelasi telefon, eu spun ca da, pe SII @rocada 4.1.2 stock, rootat, stock recovery
 6. doresc sa flashuiesc un rom, cel mai probabil cm 11, cu android 4.4.2. as dori putin ajutor la backup cu CWM pentru versiunea actuala instalata.
 7. Aveti idee cam pe la ce pret o sa ajunga One-ul cand va aparea M8-ul?
 8. Nu ma interesau customizarile asa mult, in principiu, cum am spus, voiam sa scap de lagul si de interfata touchwizz-ului. Si eu planuiesc sa dau S2-ul cam intr-o luna. Ma orientez catre un HTC One sau un Nexus 5.
 9. Pai cam asta doream eu la inceput, sa imi pun cyanogen sau un AOSP, sa scap de touchwizz-ul celor de la samsung.
 10. Am reusit intr-un final sa instalez rom-ul stock 4.1.2 cu Odin dupa a doua incercare pe alt port USB. Parere: sa incerc sa pun Cyanogen Mod cu instalerul lor? Stiti careva daca e ceva de capu' lui? Ati incercat, ati auzit ceva?
 11. Nimic, nimic nu s-a modificat. E fix la fel ca atunci cand i-am dat start.
 12. Si daca il gasesc ce fac eu cu el daca nu pot sa dau mount la cardul SD?
 13. Nu s-a mai modificat nimic, cam cat ar trebui sa dureze aproximativ?
 14. Ar trebui sa se vada ceva schimbat pe liniile alea de progres, nu?
 15. Am s2-ul din septembrie, nu am schimbat romul pana acum, l-am avut pe cel stock cu touchwizz, 4.1.2 si i-am facut si root. Am dat drumul la Odin si a ramas asa de vreo 3 minute. E in regula?
 16. L-am dat la descarcat, in vreo 5 minute se descarca.
 17. Cele de pe xda sunt pe hotfiles si nu merg descarcate, iar pe site-ul al doilea nu stiu care sa il iau ca sa nu ramana telefonul codat in vreo retea.
 18. Nu ai putea sa il pui pe alt site? poate as avea viteza mai buna la download.
 19. Pai cel postat de HLG e pe hotfiles si nu merge linkul. Deci trebuie sa astept la acesta postat de tine..
 20. Uite, e zip. Inca nu s-a descarcat, probabil dupa extractare va fi un fisier .tar
 21. Ciudat, la postul lui HGA de pe 1 aprilie, romul este pus pe hotfiles. A. Acesta e cel dat de tine. Orcum, cu viteza pe care o am la net asta seara, nu stiu din ce cauza, probabil o sa stau vreo 2-3 ore ca sa se descarce, iar apoi probabil nu o sa mearga.
 22. Nu mai merge linkul pentru descarcarea romului de acolo, e de pe hotfiles si a fost inchis site-ul..
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use