Clicky

Jump to content

Silviu S

Gold Member
  • Posts

    924
  • Joined

  • Last visited

About Silviu S

  • Birthday 02/01/1984

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    it&c
  • Model Telefon
    Utoq 470q
  • Model Tabletă
    Vodafone SmartTab 3 10

Contact Methods

  • Yahoo
    argo2day

Silviu S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

618

Reputation

  1. Nici g4 nu a mai primit update din 23 august 2016... cel putin varianta europeana. Si nici nu cred ca mai primeste vreodata ceva.
  2. Toate subiectele sunt personale .
  3. Nimeni interesat sa-si dea cu parerea ?
  4. Poate ai ceva ce face trafin in fundal. Un factory reset ai incercat?
  5. Ceva schimbari la routerul wifi in ultima perioada? Face peste tot la fel indiferent pe ce wifi esti conectat? Cu ce testezi?
  6. Absolut, un brainstorming te poate scoate din situatii care par fara iesire. Fara ajutorul unor colegi de nadejde poti sa ramai blocat intro bucla temporala.
  7. In urma cu o saptamana am primit de la un coleg de munca un iphone 6 /16g cu ecranul spart. Colegul il scapase pe jos si nu mai vroia sa il repare. Ecranul e spart dar telefonul arata foarte bine(cazut pe sticla). Initial l-am luat pentru sotie in speranta ca il repar si il foloseste ea dar ca si mine(uimitor) nu vrea iphone/ios. Credeti ca are rost sa incerc sa il pun la vanzare asa cum e(ecranul nereparat) sau mai bine o las balta? Daca alegeti prima varianta ce pret pot sa cer pentru obiectul sus mentionat ? Multam mult de ajutor.
  8. Dupa succesul raportat de postare tind sa cred ca stiu de ce le ofera Vodafone.
  9. Mor cand vad ca firmele care baga o caruta de bani in marketing nu inteleg ca oferirea de updateuri reprezinta un instrument mult mai puternic de promovarea a vanzarilor decat orice reclama. Mai mult de atata fidelizarea este la ea acasa cu aceste updateuri(daca exista) .
  10. Data viitoare pune si tu detalii ca nu avem de unde sa ghicim ce anume ai pus tu acolo si ai dat flash. Si daca nu merge ceva in ce mama masii versiune de firmware(ca sunt multe neoficiale), ca nu e nimeni mama omidu sa stie.
  11. Nu stiu daca din cauza asta a disparut dar cu siguranta pretul era exorbitant avand in vedere cat costa memoria ram atunci . Chiar si la standardele actuale nu este foarte rentabil. Referitor strict la risc daca nu crapa bateria nu era nici un pericol. Dar mai crapa uneori .
  12. La deskopuri a exista odata posibilitatea sa pui pe pci un "hard disk" ultra rapid format din placute de ram si o baterie care alimenta tot timpul ansamblul. Dar ma duc prea tare in offtopic.
  13. E simplu: impingi pana intra. Sigur cedeaza ea inaintea ta . p.s. nu vorbeam serios.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use