Clicky

Jump to content

Raducu Radu

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Raducu Radu

  1. Am dat factory reset si am rezolvat, merge ca uns, multumesc frumos oricum.
  2. Buna seara, am intalnit si eu o problema la telefonul meu Htc One, m-am bagat sa-mi pun cyanogenmod pe el, totu bine si frumos pana, a pornit, iar la inceput cand trebuia sa-l configurez mi-a aparut aceasta eroare si nu pot umbla pe el : Unfortunately, KeyguardTestActivity has stopped. si imi apare sa dau ok, pot sa dau la nesfarsit ca tot continua sa apara nu stiu ce pot face..
  3. Si eu am facut update si nu am intampinat absolut nici o problema, nu observ nici diferenta la baterie.
  4. Imi puteti recomanda un antivirus bun ? defapt intrebarea ar fi daca este necesar sa am antivirus si care ar fi cel mai potrivit pentru Htc One ... ?
  5. Dupa update mi-a aparut acea chestie langa semnal, imi poate spune cineva ce este si daca a mai aparut cuiva ? Multumesc ! http://img163.imageshack.us/img163/7497/rw3p.png
  6. Imi poate explica si mie va rog frumos careva cum pot face update la acel jelly bean 4.2.2 si de la ce data ? Multumesc!
  7. De ce scrie pe playstore ca nfs most wanted nu este copatibil cu htc one si nfs shift si mai cateva jocuri ?
  8. Buna seara , in legatura cu acel Gap de care tot vorbiti ieri am achizitionat acest telefon din Iulius Mall Timisoara fara pic de gap si fara nici un fel de problema , singura nedumerire ce o am este accea daca este normal sa se gate asa de repede bateria la el cand ma joc...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use