Clicky

Jump to content

Stroe Mihai

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

About Stroe Mihai

 • Rank
  Newbie

Profile Information

 • Model Telefon
  Samsung Galaxy Note 2
 1. Macar sa ne dea 4.4.4 daca tot amana..... Indraznesc sa sper si la un Android 5, desi la cat au inceput sa amane update-urile am indoieli si cu privire la 4.4 Avand in vedere ca s-urile si note-urile sunt gama de varf la pret, ar trebui sa ofere un suport mai bun. Altfel iar se vor vaita de scaderea veniturilor. Cine va lua Note 4 stiind ca va avea doar cateva update-uri minore la ac pret?! marius1: eu am 4.3 si nu s-a blocat nimic.
 2. Daca de unul singur ai facut atatea minunatii mai bine te duci la service. Nu de alta dar acum orice ai face cu odin iese o carpeala care va functiona ca atare. E drept ca 4.3 oficial nu e chiar lipsit de erori. La activarea posibilitatii de schimbare a interfetei pentru folosirea cu o singura mana nu face la mine ce ar trebui si am pierdut revenire la setarile din fabrica din meniu. Dar daca mai e si surubarit de tine.... Sarbatori fericite!
 3. Tocmai ce am postat si, cateva ore mai tarziu, a aparut update-ul ota. Pesemne ca cineva de pe la reprezentanta Samsung a dat cu ochii de topic. 1 Reset 2 Instalare 3 hard reset - pentru a activa functia de defragmentare automata mmmmm Am cautat intai factory reset in meniul de la setari, dar m-am lasat pagubas, nu mai apare acum pe nicaieri.
 4. Salutare tuturor si sarbatori fericite! Am tot asteptat update-ul la Android 4.3 pentru Samsung Galaxy Note 2. Intr-un rand se zvonea ca e lansat.... Am luat legatura cu "Relatii Clienti"-uneori am impresia ca departamentul asta exista degeaba - si mi-au spus ca nu au nici o informatie daca sau cand este/va fi disponibil acest update Adica ar putea fi disponibil chiar acum,si nu stiti?! Credeam ca centrul din Romania e implicat in lansarea/distribuirea locala. A primit cineva oficial (ota sau via kies) acest update? O zi placuta.
 5. Chiar arata foarte bine, dar nu inteleg de ce la instalare mi-a cerut dreptul sa acceseze si editeze sms-urile si mms-urile din telefon si acces la servicii care presupun costuri (tel, sms) ?!
 6. Iata ca se aproprie cu pasi repezi concediul sau vacanta si poate unii vor sa achizitioneze un nou aparat foto sau, de ce nu, un telefon cu posibilitati cat mai bune din acest punct de vedere. De ce sa cumperi un aparat foto ieftin si un telefon cand poti avea 2 in 1? Principalul avantaj ar putea fi ca nu trebuie sa iti mai bati capul cu incarcarea bateriei/bateriilor aparatului foto si ca nu trebuie sa porti mereu doua gadget-uri si doua incarcatoare cu tine. Ba chiar nu trebuie sa ai trei daca folosesti telefonul si pe post de GPS! Deci ce putem alege? Asta depinde de caracteristicil
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use