Clicky

Jump to content

Alexandru Circiuvoianu

Members
  • Posts

    65
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexandru Circiuvoianu

  1. Deci deocamdata fara Moto X pentru noi..... poate doar adus neoficial la un pret fabulos....pacat.. la 200 de dolari....oricum era prea frumos sa fie adevarat.
  2. Interesant acest G2, dar, poate e doar parerea mea, pe acele margini ar fi avut loc niste butoane de volum, ceva mai subtiri. Totusi amplasarea ciudata a acestora poate sa deruteze ceva lume, si va dura ceva pana te vei obisnui ,,sa pipai" spatele device-ului pentru a regla volumul. Initial credeam ca acel butonas dintre butoanele de volum este un simplu indicator led, dar se poate intradevar sa fie un senzor de amprente.
  3. Felicitari Claudiu! Felicitari Tudor! Vreau sa multumesc intregii echipe mobilissimo pentru organizarea acestui concurs prin interemediul caruia am avut ocazia de a invata de la cei mai buni. La inceput, pentru mine, totul a pornit dintr-o ambitie personala. Eu detineam un blog din acest domeniu, dar scriam rar articole si mi se parea ca niciodata nu voi putea scrie articole, cel putin zilnic. Si asa m-am inscris in concurs. Am invatat foarte multe de la Erwin, si vreau sa ii multumesc inca o data pentru sfaturile acordate. Cum a zis si didi, un articol nu sta numai in gasirea unei informatii si postarea ei sub alta forma. Daca nu exista pasiune, un articol nu este reusit, si se observa. In fiecare zi, veneam seara de afara si ma apucam sa-mi scriu articolul. Devenise un obicei, o placere de care aveam parte in fiecare seara, si sper sa continui sa scriu cu aceeasi placere, cat de des pot, si pe blog.
  4. Standardele telefoanelor din ziua de azi au ajuns complet diferite de ce se vroia ,, telefonul perfect,, acum 10 ani. Acum telefoanele au ecrane gigantice, de peste 5 inch și sunt încă considerate telefoane, și nici nu vreau să aduc în discuție dimensiunile unui phablet. Dacă ne amintim, primul telefon mobil din lume, produs de Motorola era un gigant. Nu avea el ecran Full HD sau procesor quad-core, dar reprezenta o revoluție. Cu timpul, telefoanele mobile au devenit din ce în ce mai mici, mai compacte. Înainte de era ,,smartphone", telefonul acela micuț, compact, ne era cel mai bun prieten. Puteam vorbi cu oricine de la distanță și era foarte mic și ușor. Dacă mai avea și cameră, VGA, era și mai și. Acum se pare că telefoanele o iau în direcția din care au venit. Devin din ce în ce mai mari, mai greu de utilizat, mai ales giganții ca Xperia Z Ultra ce sunt imposibil de utilizat cu o singură mână. Singura diferență dintre un smartphone de azi și un telefon vechi, de dinainte de 2000 este puterea și grosimea. Acum telefoanele au procesoare quad-core, octa-core și RAM mai mult decât un PC. Ecranele au rezoluții fabuloase, pixelii nu se pot vedea cu ochiul liber, iar grosimea terminalului este foarte importantă, fiecare milimetru în plus sau în minus contând. Acum, singura întrebare rămâne ce va aduce viitoarea revoluție din domeniul smartphone. Prevăd că următorii ani vor reprezenta o evoluție normală, o fugă după putere și după milimetrii. Cred că viitorul nu va aduce cine știe ce schimbări majore în viziunea producătorilor și cred că de la an la an se va trece la o mărime a display-ului mai mare, la procesoare mai puternice și fel și fel de design-uri mai subțiri. Totuși, cât pot crește telefoanele? Se va ajunge până la urmă foarte aproape de 7 inch, și atunci ce? Se va mări standardul pentru ecranul unei tablete de mici dimensiuni, vor lua smartphone-urile locul tabletelor sau se va produce o revoluție, iar direcția în care s-au îndreptat până acum telefoanele mobile se va schimba din nou? Sunt foarte curios ce va aduce următoarea generație de telefoane mobile. Să fie viitorul plin de terminale gigantice ce le poți împacheta și le poți modela în ce chip vrei? Sau poate, dacă imaginația trece mai departe de bariera obiectelor fizice, oare vom vedea mici obiecte de mărimea unei unghii ce declanșează un ecran virtual, o hologramă? Telefoanele mobile s-au dezvoltat foarte mult de-a lungul timpului. Acum ceva timp toate aveau dimensiunii reduse, iar criteriul principal de achiziționare era bateria. Timpul a trecut și acum ce contează e puterea. Bateria să te mulțumești dacă ține o zi, dar, trebuie să faci sacrificii dacă vrei un terminal subțire. Telefoanele nu pot crește încontinuu, iar în viitor vom vedea cu siguranță o schimbare. Ce fel de terminale credeți că o să vedem după următoarea revoluție a smartphone-urilor și când credeți că se va produce aceasta?
  5. Firefox OS este un sistem de operare relativ recent, pe piață existând disponibile puține terminale ce rulează sistemul. Acesta este bazat pe HTML, aplicațiile disponibile fiind bazate pe un site web. Din păcate, experiența oferită nu este una foarte plăcută, sistemul având parte de mult lag, cel puțin pe terminalele cu dotări modeste. Recent a apărut un update al OS-ului, anume Firefox OS 1.1. Noua versiune nu aduce mari îmbunătățiri, ci doar câteva bug-uri rezolvate, un timp de pornire mai mic și îmbunătățiri în afișarea content-ului pe ecrane cu rezoluții mai mari. Se pare că deocamdată noua versiune este disponibilă doar pentru terminalele celor de la Geeksphone, anume Keon și Peak, și poate fi instalată manual de către utilizatori, promițându-se în viitorul apropiat o actualizare OTA. Firefox OS este la început de drum și deocamdată se luptă pentru a câștiga teren în fața Android, cel puțin pe segmentul low-end. Experiența oferită este relativ asemănătoare cu cea oferită de un device low-end ce rulează Android, iar cu câteva update-uri, dacă se optimizează OS-ul mai bine și se scapă măcar de o parte din lag, cred că Android are un adversar de luat în calcul, cel puțin pe terminalele cu preț de achiziție redus. Majoritatea telefoanelor ce rulează Firefox OS au dotări low-end, fiind oferite la prețuri foarte avantajoase. Excepția o face Peak, smartphone al GeeksPhone ce pune la bătaie un procesor Snapdragon S4 dual core și un display qHD de 4.3 inch. Sincer acest device nu prea mă atrage și cred că, până ce Firefox OS device un sistem de operare matur, terminalele low-end sunt soluția. Sursă: Engadged
  6. În ultimul timp foarte multe scăpări cu privire la Motorola Moto X au ajuns pe web, afișând diverse caracase colorate, panouri frontale, sau imagini cu terminalul în mâinile unui oficial Google. Ultimele zvonuri indicau o lansare pe 26 august, dar potrivit unui teaser, Motorola va lansa noul device mult mai devreme, pe 1 august. Moto X este primul device al Motorola pe care își pune și Google ,,amprenta", aducând diverse opțiuni de customizare și dotări mid-range, bazându-se mai mult pe experiența software. În ultimele zile a fost publicat și un video cu Moto X în care își prezenta funcțiile, și sincer vorbind nu mi s-a părut nimic deosebit. Printre funcțiile prezentate se numără integrarea cu Google Now, ce poate fi folosit și cu display-ul oprit și un gest oarecum ciudat de deschidere a aplicației camerei, ce poate fi uneori interpretat greșit de către telefon. Dotările lui Moto X includ un procesor dual-core Snapdragon la 1,7 GHz, o camera de 8 MP, un ecran HD de 4.3 sau 4.7 inch (edge to edge), 2 GB de RAM și 16 GB memorie internă. Pe măsură ce ne apropiem de lansarea produsului, entuziasmul meu scade. Inițial așteptam un terminal care va uimi prin software, cu un buton de control touch pe spate și opțiuni diversificate de customizare, alegerea dotărilor hardware în funcție de nevoia fiecăruia, nu doar alegerea unei culori și alte briz-briz-uri ce iau ochii lumii. Acum mă aștept la un simplu device cu dotări mid-range, cu puține opțiuni de customizare, și acelea la nivelul aspectului și poate un soft ceva mai optimizat. Trebuie să recunosc că aveam așteptări mari de la Moto X și sper ca în final să văd un terminal ce va avea un impact asupra pieței, nu doar un telefon ce va fi azi lansat, va fi în centrul atenției câteva zile și după aceea va fi uitat. Aștept cu nerăbdare lansarea acestuia și sunt foarte curios cu privire la prețul device-ului și la disponibilitatea acestuia în România. Voi ce așteptări mai aveți de la Motorola Moto X ? Sursă: Engadget
  7. HTC. Ei știu să riște, să aducă lucruri noi, și se pare că de data asta le-a mers bine. Aș vrea ca Google să mai dea o șansă celor de la HTC pentru un device bazat pe HTC One, dar cu un design diferit și desigur cu bunătățile Nexus: preț redus de achiziție ( cel puțin dacă îl cumperi din Play Store ), Android stock și update-uri pe bandă.
  8. De curând Samsung a dezvălui prin intermediul contului de twiter @SamsungExynos că este pregătit un nou procesor Exynos 5 Octa, lansarea acestuia având loc săptămâna viitoare. Deocamdată, actualul Exynos 5 Octa rulează doar pe Samsung Galaxy S4, dar varianta cu chip Exynos se comercializează oficial în puține țări, în Romania putând fi cumpărată doar prin surse neoficiale. Mă intrigă faptul că Samsung lansează deja o versiune nouă a chipului 8-core, dar are doar un terminal ce este propulsat de prima versiune a procesorului. Desigur se poate ca noua versiune să vină special pentru lansarea lui Galaxy Note 3, optându-se pentru un plus de performanță pentru seria Note, dar la cum a acționat Samsung în ultimul timp, lansând nenumărate versiuni ale flagship-ului Galaxy S4, nu m-ar mira o nouă versiune de S4 cu noul chip Exynos 5 Octa. Actuala versiune a procesorului integrează 2 procesoare quad-core, unul cu nuclee Cortex A15 tactat la 1,6 GHz și unul cu nuclee Cortez A7 tactat la 1,2 GHz. Ele rulează în paralel, în funcție de activitatea desfășurată pe device. De exemplu, în aplicații complexe sau în jocuri va fi folosit procesorul Cortex A15, iar în sarcini uzuale, de genul navigarii web sau verificării mail-ului este utilizează cel Cortex A7. Acum vine celebra întrebare; ,,este nevoie de o nouă versiune?". Știm deja că versiunea actuală este foarte performantă și nu prea văd rostul unui spor de performanță. Cui îi trebuie atâta putere pe device-ul lui ? Singurul motiv este scorul de benchmark, că de, dacă nu ai tu cel mai mare scor din benchmark, cu ce te-ai mai putea lăuda, că experiența finală nu diferă cu nimic cu ceea ce oferă un chip dual-core de generație nouă. Probabil noul procesor va veni pe Galaxy Note 3, cel puțin pe una din versiunile acestuia. Samsung putea să mai mărească puțin capacitatea bateriei, să schimbe materialul din care e făcut telefonul, sau chiar să optimizeze și mai mult softul, dacă vroiau un plus de performanță. Dar de, de ce să nu îl facem mai subțire și mai performant? Sunt de părere că ecranul FHD de 5.7 inch și procesorul super puternic ,,vor mânca" ceva baterie și nu știu cât de mare poate fi capacitatea bateriei lui Note, având în vedere design-ul subțire al acestuia. Sursă: Android Community
  9. De curând Google a trimis invitații de presă pentru un eveniment organizat pe 24 iulie, unde este posibil să vedem o nouă lansare Android, 4.3 JellyBean. Și cum ar fi o lansare software fără un dispozitiv ce rulează noua versiune? De asemenea se poate ca pe 24 să fie lansat și următorul Nexus 7, dispozitiv așteptat să apară undeva la sfârșitul lui iulie conform unei convorbiri cu un angajat Asus. Noul Nexus 7 va fi creat în colaborare cu Asus, ca și generația anterioară a Nexus 7. Viitorul terminal se zvonește a veni cu un display Full HD de 7 inch, un procesor Snapdragon 600 și 2 GB de RAM. Se pare că Nexus 7 2 va include și o cameră principală de 5 MP, pe lângă cea secundară de care beneficia generația precedentă. Acum, cei de la Android Central au publicat o imagine cu prețurile viitorului Nexus, pentru fiecare variantă ce va fi pusă spre comercializare. Ca spațiu de stocare, Nexus 7 2 va veni în versiuni de 16 și 32 de GB. Se aștepta un preț de comercializare de 200 de dolari, la fel ca și actualul Nexus 7, dar se pare că prețul va fi ceva mai mare, astfel că varianta de 16 GB va fi 229 de dolari, iar cea de 32 GB 269 de dolari. Prețul nu este cu mult mai mare și cred că s-a ajuns la această mărire datorită camerei principale. În orice caz, Nexus 7 2 va fi un best-buy, oferind dotări high-end la un preț foarte scăzut și cred că va fi, cel puțin pe segmentul de 7 inch, cea mai bună tabletă din 2013, asta dacă nu aduce Apple ceva noi minuni iPad Mini 2. Aștept cu nerăbdare evenimentul programat de Google, mai ales lansarea noului Nexus 7. Deși Google nu a specificat nimic despre eveniment, mai mult ca sigur vom vedea lansarea lui Android 4.3 JellyBean și poate și un nou Nexus 7. Tableta va fi una din cele mai bune tablete de 7 inch din 2013, având ca principal adversar pe iPad Mini 2, device ce va veni în toamnă, poate cu ecran Retina și procesor de generație mai nouă. Mă întreb la ce preț va ajunge Nexus 7 2 în Romania, având în vedere că nu va veni direct de la Google. Recomand puțină răbdare deoarece inițial prevăd un preț destul de ridicat, dar mai mult ca sigur în câteva luni se va stabiliza undeva la 1200 lei, prețul actualului Nexus 7 micșorându-se și astfel devenind un best-buy veritabil și un adversar de temut pentru tabletele sub brand local. Sursă : Android Community
  10. Imens pretul ! Nu cred ca l-au cumparat multe persoane. Dar oricum era dual-core, si in 2011 era un smartphone high end. Plus ca avea 2 ecrane de 3.5 inch, deci prețul creste. Galaxy Folder, daca va fi lansat, sper ca va avea un pret decent, pentru ca altfel nu-i vad nici o sansa.
  11. Ar mai fi interesant si Samsung Galaxy Chat: tastatura querty fizica + touchscreen, sau, un telefon ce a fost foarte bun la vremea lui, HTC Desire Z: full touch + querty cu un slide lateral. L-am testat dupa ce s-a lansat acum aproximativ 2 ani si pot spune ca tastatura querty era comoda si usor de accesat. Nu avea lag,dar buba era ca se incingea rau. E pacat ca HTC nu a lansat o versiune imbunatatita a lui Desire Z, pentru ca era un device foarte interesant, mai ales din prisma tastaturii fizice querty. As vrea sa vad un smartphone Android puternic ( minim dual-core de generatie noua ) cu tastatura qwerty fizica, dar se pare ca producatorii au alte planuri si nu vad vreunul lansand un astfel de device.
  12. Smartphone-urile din ziua de azi adoptă în majoritate formatul Full-touch însoțit de butoane de control capacitive sau virtuale, în afară de câteva exemplare cu tastatură Querty, care oricum sunt mari rarități. Se pare că formatul clasic de telefon cu butoane mari, cu clapetă sau cu șină aproape a murit, ce să mai zic de un smartphone în asemenea format, însă Samsung vrea să încerce ceva nou, diferit față de restul producătorilor. Acest lucru nou este Samsung Glalaxy Folder, un terminal cu clapetă ce rulează Android 4.2.2 JellyBean. Galaxy Folder va fi un terminal unic în ziua de azi din prisma design-ului. Când toți producătorii aleg să facă terminale subțiri și ușoare ( inclusiv Samsung ), se pare că gigantul coreean vrea să ne trezească amintirile cu privire la telefoanele cu clapetă, dar acum cu Android și un procesor puternic. Galaxy Folder va avea un display cu rezoluție de 480 x 800 pixeli și va fi propusat de un chipset Snapdragon S4 dual-core. Mai multe detalii despre terminal deocamdată nu există, iar data lansării este necunoscută. Desigur imaginile nu sunt oficiale și acest zvon trebuie tratat ca atare. Mi-ar plăcea un așa telefon pe piață, dar nu cred în existența lui. În imagini Glalaxy Flip rulează Android cu interfața Touchwiz, cea de pe SGS 3, deci este posibil să fi fost plănuită o lansare în 2012 care din păcate nu a existat. În orice caz, se poate cele două imagini să fie de anul trecut, însă acum au ieșit la iveală, fapt ce explică interfața învechită. Samsung Galaxy Folder mi se pare un smartphone unic ce are potențial, mai ales pentru oamenii ce nu se pot obișnui cu formatul telefoanelor de azi. Samsung își permite să experimenteze pe acest fel de terminale și cred că existența lor nu este deloc un lucru rău, deoarece va exista mai multă diversitate în lumea Android, pe lângă rarităților cu tastaturi Querty și device-urilor full-touch. Aștept ziua în care mai mulți producători vor aduce smartphone-uri diferite, cu noi formate, cu riscul de a fi un eșec total, dar evoluând și progresând din greșeli, în final devenind telefoane deosebite și foarte îndrăgite de consumatori. Sursă : GSM Arena
  13. Asa este. Ma gandesc ca Apple nu are cum sa tina acest design iPhone din timpul lui Steve pentru totdeauna și sper ca macar de la iPhone 6 să aduca ceva nou. Nu risca multe deoarece si asa toate vedetele si celebritatile o sa cumpere in continuare, ca de, iPhone e fița. Au trecut aproape 2 ani de la moartea lui Jobs si Apple a lansat iPad Mini, in ciuda succesului iPad, si va lansa un iPhone de buget care va rula la fel de bine ca 5S, doar ca va avea alte haine. Mai bine se concentrau pe principalele produse, iPhone si iPad si aduceau schimbari si inovatii care sa atraga oamenii. De ce sa iti iei iPhone 5 daca tu ai 4S? O da, e mai lung... La iPad nu am vazut ceva nou de nu mai stiu cand. Au retusat putin designul ca sa corespunda probabil cu schitele lasate de Steve si atat. Se pare ca la toamna vom avea ceva schimbari la design, mergand pe linia lui iPad Mini, insa mie nu imi place aceasta miscare. La iPad Mini e bine aiba marginile subtiri, ca sa poata fi tinuta cu o mana, dar la iPad, care rostul?
  14. iPhone 5S este flagship-ul Apple din 2013, urmând a fi lansat în toamna acestui an. În ultimul timp au existat foarte multe dezvăluiri ale componentelor noului iPhone sau ale dotărilor, conform cărora rezultă noul terminal va fi un update minor, aducând în plus un procesor de tehnologie nouă, mai mult ram și o cameră mai performantă. Design-ul va rămâne același, Apple având în calcul o schimbare în acest sens de-abia anul următor odată cu iPhone 6. Se pare că de curând a apărut un raport al analistului Peter Misek în care apar câteva cifre destul de impresionante despre vânzările Apple și date despre începerea producției viitoarelor terminale. Noul flagship al companiei din Cupertino va intra în producție în masă de la finalul acestei luni, iar Peter Misek a declarat ca se gândește la un număr de 50-55 de milioane de telefoane comandate de către Apple pentru finalul acestui an. Din acestea, 5 milioane vor fi iPhone-uri 4S, 20 de milioane iPhone Lite, modelul de buget Apple care se zvonește a fi lansat tot în această toamnă la un preț de 300-400$, și 25 de milioane de iPhone-uri 5S. Cifrele mi se par puțin cam mari și nu sunt sigur că Apple poate vinde atâtea iPhone-uri. Gigantul din Cupertino are nevoie de ceva schimbări importante. De ceva timp iPhone nu a adus nimic revoluționar, a fost pierdută acea inovație ce o aducea fiecare model de iPhone. Este așteptat un scanner de amprente digitale pentru viitorul iPhone, dar cam atât. Este clar că Apple nu mai este ce a fost, la fel si iPhone. Chiar este nevoie de o schimbare. De la iPhone 4 până astăzi, linia de design a rămas aceiași, iar Apple trebuie să riște dacă mai vrea să fie în top și să aducă un design nou, măcar pentru iPhone 6, nu doar schimbări minore în viziunea lui Steve Jobs. Anul acesta HTC a încercat un design cu totul diferit pentru One și se pare că a avut mare succes. Desigur succesul nu este garantat, dar ,Apple, dacă va rămâne cantonată la designul de acum și nu va aduce din nou inovații peste inovații, încet-încet se va prăbuși. Aștept să văd ce va aduce viitorul pentru Apple și sper că acesta va aduce o schimbare. Compania a revoluționat lumea smartphone-urilor, dar se pare că dacă Tim Cook și echipa sa nu se va hotărî să schimbe și să încerce și altceva, viitorul va fi chiar roz. Sursă : GSM Arena
  15. In imagini daca esti atent poti observa difuzoarele boom sound, dar nu se stie daca sunt comparabile cu cele de pe One. Oricum nu inteleg de ce atata putere? Optimizari software, si totul va fi perfect. Cum de un iPhone 3GS cu hardware super invechit se misca asa de bine? Stiu ca Android nu e iOS, dar totusi...
  16. HTC One Mini este mult-așteptatul terminal al taiwanezilor din această perioadă, și fiindcă este frățiorul mai mic al lui One, va împrumuta de la acesta câteva elemente cheie ce au adus succesul lui One, anume camera ultrapixel și designul, menținându-se aceeași linie de design, dar schimbându-se materialul, de la aluminiu la plastic. Puțin mai devreme luna aceasta, specificațiile lui One Mini au fost dezvăluite prin intermediul unui benchmark, GFXBench, rezultând că terminalul va avea un procesor Snapdragon 400 dual-core tactat la 1,4 GHz și un GPU Adreno 305. Iată că astăzi primim mai multe detalii tot de la un benchmark, de data aceasta Antutu. Acesta ne dezvăluie în plus dimensiunea și rezoluția ecranului, un panou HD de 4,3 inch, și câteva detalii despre modulele foto ale device-ului. Acesta se pare că va beneficia de o cameră de 4 MP cu tehnologie Ultrapixel, poate chiar aceiași de pe fratele mai mare, și o cameră frontală de 1,6 MP. Se pare că tot mai mulți producători aleg să lanseze versiuni Mini ale terminalelor de top. Pe lângă HTC One Mini deja avem un S4 Mini disponibil pe piață și poate că vom avea și un astfel de device din partea Huawei, Oppo, ZTE sau chiar Sony. Cu toate acestea, deocamdată HTC One Mini sună cel mai bine, cel puțin pe hârtie. El are dotări asemănătoare cu cele ale lui S4 Mini, și din punctul meu de vedere potrivite pentru un device mid-range, însă o lansare a lui Honami Mini, cu un chipset Snapdragon 800 poate înclina balanța. Aștept cu nerăbdare lansarea oficială a lui HTC One Mini și o comparație dintre acesta și Samsung Galaxy S4 Mini, deși de acum, pentru mine One Mini iese cu siguranță învingător din această luptă. Sursă : GSM Arena
  17. De pe Android nu stiu, ca pe PC ma descurc, dar oricum acum am ajuns acasa si am acces pc, deci deocamdata ma voi descurca.
  18. Cu ceva timp în urmă, zvonurile indicau existența unei tablete Samsung cu specificații de top ce avea să facă parte din seria Galaxy Tab sub numele Galaxy Tab 3 Plus, însă aceasta nu a devenit realitate. Iată că astăzi aceasta este din nou subiect de discuție. Într-un site al Samsung au fost descoperite câteva fișiere ce aduceau în prim-plan o tabletă misterioasă cu o rezoluție fabuloasă, 2560 x 1600 pixeli. Tot din aceleași fișiere a fost descoperită frecvența procesorului device-ului, 1.4 GHz, și sistemul de operare, Android 4.2.2. Noua tabletă misterioasă va avea numele de cod SM-P900 și va veni în trei variante: 3G, Wi-Fi Only și LTE. ,,P"-ul din numele device-ului exclude posibilitatea de a vedea un S Pen împreună cu tableta, rezultând că aceasta nu va fi o versiune reîmprospătată a lui Galaxy Note 10.1, singura variantă viabilă rămânând cea a lui Galaxy Tab 3 Plus. Samsung mai are în portofoliu o tabletă cu asemenea rezoluție, anume Nexus 10, tabletă ce a fost lansată la sfârșitul anului trecut și care a trecut la rândul ei prin mâinile celor de la Mobilissimo, dovedindu-se a oferi un display excelent și o experiență audio extraordinară. Review-ul complet tabletei îl puteți urmări mai jos. Gigantul corean are ocazia de a-și prezenta noua tabletă în cadrul IFA Berlin din septembrie, deși anul acesta compania a preferat să-și lanseze produsele în liniște, fără tam-tam sau deopotrivă, într-un eveniment dedicat, atrăgând întreaga atenție asupra device-ului. Ce mă intrigă este faptul că ultima tabletă Galaxy Tab Plus a avut o diagonală de 7 inch, iar dacă și sucesoarea acesteia va merge pe aceiași rețetă, vom avea o tabletă foarte performantă de 7 inch, cu un display fascinant, gata să concureze direct cu noul Nexus 7 și cu iPad Mini 2, chiar dacă va fi oferită la un preț mai mare față de concurență. Sursă : Android Authority
  19. În curând, Paul O'Brien, proprietarul site-ului MoDaCo.com va publica o modalitate de dual-boot pentru HTC One, ce va oferi rularea paralelă a versiunii cu HTC Sense a lui One și cea stock de pe One Google Edition. Astăzi, Paul O'Brien a lansat primul teaser video cu SWITCH în acțiune și a declarat că încă testează pentru a verifica dacă există bug-uri și că va lansa în curând o versiune Beta a lui SWITCH. www.youtube.com/watch?v=vOZFIGcIJ5s Soluția oferită de acesta permite ca cele două softuri ,,să împartă" aceleași date și aplicații, astfel că toate aplicațiile utilizatorului vor fi disponibile pe ambele versiuni de soft. SWITCH va fi bazat pe versiunea 2.24 de soft a variantei europene a lui HTC One și pe varianta Google Edition a terminalului. Acesta va oferi o schimbare facilă a versiunilor de soft prin intermediul unei aplicații dedicate denumită ,,Switch". Soluția oferită de Paul O'Brien permite utilizatorilor să folosească în același timp și versiunea cu Sense a lui One și cea stock Android, lucru ce face achiziționarea unui One GE fără sens și de-abia aștept să văd SWITCH în acțiune, complet operațional, deoarece oferă o modalitate perfectă de dual boot între două softuri ce împart aceleași date și aplicații. Ați folosi SWITCH pe propriul One, sau ați prefera ,,să gustați" din experiența stock Android printr-un alt launcher? SURSÄ‚: MoDaCo.com
  20. Eu unul folosesc Chrome pe fiecare device. Am încercat pe PC si Mozilla, dar Chrome mi se pare mai rapid, plus că folosesc foarte mult Drive și Docs si imi este mult mai usor sa le accesez avand o aplicatie dedicata ce ma duce la ele.
  21. Astăzi, Chrome pentru Android a primit o nouă actualizare ce aduce suport pentru modul full-screen pe tablete și posibilitatea de a traduce automat paginile în limba preferată de utilizator. Cu această actualizare, aplicația Chrome ajunge la versiunea 28.0.1500.64, ce include printre altele și câteva bug fix-uri, îmbunătățiri ale performanței și o nouă interfață pentru limbile cu scriere de la dreapta la stânga. Google Translate este prezent în aplicația Chrome de pe Android încă din luna mai, dar de-abia de la această actualizare a fost integrat în aplicație, iar acum Chrome poate traduce automat paginile în limba utilizatorului. Chrome este unul dintre cele mai bune browsere disponibile pe Android și sunt nerăbdător să văd ce mai poate implementa Google browser-ului pentru a se apropia cât mai mult de experiența oferită de varianta desktop a aplicației, care este, după părerea mea cea mai bună soluție disponibilă pentru PC, oferind o navigare rapidă, plus foarte multe opțiuni de customizare. Sursă : Android Authority
  22. Nu inteleg prea bine unde bati. Da, LG Optimus G2 este un terminal puternic, dar mai sunt si altele ca el. Daca te referi la propozitia din final, eram sarcastic, deoarece producatorii pun la greu hardware de top in device-uri si uita de ce este important: bateria. Oricum si un terminal dual core face fata cu brio standardelor de azi. Sa speram ca Motorola le va deschide ochii...
  23. Cu puțin timp în urmă, un utilizator anonim a postat câteva imagini cu LG Optimus G2, terminal ce se lasă așteptat până pe 7 august, plus un video hands-on cu acesta. Acum, noi zvonuri ajung pe web, conform cărora LG Optimus G2 va fi disponbil în Korea din 20 august, la puțin timp de la lansarea oficială, iar acesta va fi, ca și generație precedentă, ,,sursă de inspirație" pentru viitorul telefon Nexus, Google Nexus 5, ce este posibil să fie lansat în octombrie. Design-ul lui LG Optimus G2 este unul destul de reușit. Terminalul va veni cu un display edge-to-edge Full HD IPS de 5,2 inch, iar din față acesta seamănă destul de mult cu Nexus 4. Cei care au testat telefonul îl caracterizează ca fiind ,,un Nexus 4 mai comod". El include butoane virtuale, integrate perfect în interfața specifică LG, Optimus UI, ce va primi un update odată cu lansarea lui G2, ajungând la versiunea 3.0. Ce mă intrigă este plasarea ciudată a butoanelor de volum, în spate, sub cameră, ce aduce o utilizare mai facilă a acestora, mai ales în timpul unei convorbiri Dotările lui Optimus G2 mai includ un procesor Snapdragon 800 tactat la 2,3 GHz, o camera de 13 MP și o baterie de 2700 mAh. De asemenea, device-ul va dispune de conectivitate LTE-A, cu viteze de până la 150 Mbps. Trebuie să recunosc de acum că terminalul este unul foarte atractiv. Mai este aproape o lună până la lansarea oficială a acestuia, dar deja cunoaștem aproape tot despre device, și nu știu cu ce ne mai poate surprinde LG. Mi se pare destul de mare diagonala ecranului, și cred că ar fi fost mai comod de utilizat un ecran de mai puțin de 5 inch, dar de, suntem în 2013, anul terminalelor cu ecrane FHD de peste 5 inch, totul într-un pachet cât mai subțire. Mă întreb ce va aduce 2014: ecrane de minim 5.5 inch și procesoare minim 8 core, că de, ce contează dacă trebuie să încărcăm telefonul de mai multe ori în aceeași zi? -Să fie puternic! Sursă: GSM Arena
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use