Clicky

Jump to content

dragonstarsecurity

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Model Telefon
  HTC Desire X, HTC Aria

dragonstarsecurity's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Nu stiu ce sa fac sa anulez mesajele despre locatia in care ma aflu , de la numarul 50 ! Am vorbit la Vodafone si ei nu trimit nimic! Am verificat toate aplicatiile care ar putea avea ceva bifat in legatura cu locatia mea, toate sint debifate si nu stiu ce sa mai fac! S-a mai intimplat cuiva chestia asta?
 2. Se pare ca nu ati observat ca topicul a fost creat in sectiunea HTC Desire X. Am facut si asa cum ati zis si cum era scris in manualul utilizatorului si tot suna cum vroia el( cu tonul preselectat"Sense".
 3. Nu reusesc sa setez un alt ton de apel (un mp3) de pe sd card. Indiferent ce mp3 aleg de pe sd card ,imi arata ca a fost schimbat tonul de apel, dar la apel telefonul pastreaza ca ton de apel tonul "Sense".Orice alt ton de apel preselectat din meniul telefonului se poate schimba fara probleme ,doar cele de pe sd card creaza probleme. Ce este curios ca , cu putin timp inainte se updatase sistemul e operare. Oare ar trebui resetat telefonul?Ce as putea face altceva? Multumesc pentru sfaturi!
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use