Clicky

Jump to content

wilson2203

Members
  • Posts

    46
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by wilson2203

  1. Pe G3 este in timp real,eu am aplicatia camerei, care a fost la liber.Momentan o folosesc ca si camera de trafic in masina.In iarna asta am urcato si cu drona,cam pe la 100 de metri. Lg G3
  2. Ma intreb,aceste telefoane nu sunt asa de inteligente,sa primeasca curet atat cat le trebuie ?
  3. Si eu mai incurc noaptea butonul Power cu gaura de incarcare ,apropo de pozitia butoanelor.Camera ,am observat ca face poze cu tenta roz,dupa ce il incalzesc bine,dar isi revine,oricum nu ma omor cu pozele facute cu telefonul,doar asa de urgenta.Bateria este decenta,oricum il pun la incarcat cand ma culc,nu am reusit pana acum sa il descarc in mai putin de 12-13 ore.
  4. Dupa up-date parca se misca mai bine ,nu mai scade bateria rapid pana la 90%.Primul minus este ca, nu mai pot pune capturile video din telefon,pe TV si unitatea multimedia din masina,pana acum mergea.Trebuie setat ceva ,pozele si muzica merg fara probleme. Trimis de pe al meu HTC One folosind Tapatalk
  5. Am incercat si cu aplicatia lui ,merge bine si muzica si videoclipurile,pe un LG.Pe un Sony mai vechi dar tot cu DLNA se blocheaza pe videoclipuri.Cea mai tare chestie,am descoperit intamplator, este ca se pupa bine cu unitatea mutimedia de la masina ,poze,muzica si video.La TV nu deschide beatsaudio,la masina deschide si chiar se simte diferenta,cand este activat.Pot controla volum,schimbarea melodiilor,direct de la masina.
  6. Am incercat eu,prin iMediaShare,merg toate, filme,muzica,poze,fara blocaje sau intreruperi.
  7. HTC tine aproape http://www.engadget.com/2013/10/31/htc-one-android-kitkat/
  8. Deci la capitolul update Android 4.3, pentru HTC One,suntem peste Franta si Spania
  9. Eu chiar nu am nimic de reprosat,am facut proba si cu BSPlayer si merge perfect.De camera nu am ce spune,nu am avut probleme nici pana la update.Problema la camera (mov,roz si alte culori,la intuneric),la unele terminale,cred ca este de la incalzirea excesiva.Si tot de la incalzire se trage si dezlipirea literelor de pe spate.
  10. Eu stiu 5 posesori de HTC One,suntem prieteni,dintre toti eu am schimbat o data,pentru GAP,asta citind pe aici si tot eu am reusit sa il blochez,datorita nepriceperii mele cu Android-ul,in rest nu am am vazut pixeli morti,poze urate sau alte probleme cu care se intalnesc posesorii si le reclama, pe diferite forumuri.Am schimbat 4s pentru pixeli morti,am schimbat i5 pentru probleme cu bateria.Am studiat un i4,pe care inca il foloseste sotia si are un GAP de 2mm intre display si rama aia de plastic.Am sesizat asta doar dupa febra GAP-ului la HTC One .Asa cum a zis si colegul mai sus, este cel mai bun telefon al meu,de pana acum.
  11. L-am dus deja la Orange,le-am spus ce s-a intamplat,mi-au comunicat ca,daca am alt soft decat ce mi-au dat ei este o problema,daca nu, se repara, sau se schimba.Noroc ca am avut numerele de telefon pe un i4 ca i5-ul l-am vandut.Asta nu ma face sa renunt la HTC One,clar este un telefon exceptional,cred ca am gresit eu undeva.In foaia de receptie au scris ca telefonul se deschide,dar este blocat si este foarte incins ,oricum l-au pus la loc sigur,sa nu faca poc in magazin.
  12. Am sunat la cordon si mi-a spus o cucoana la fel,sa tin 10 secunde pe on-off,dar nimic,daca nu isi revine dupa descarcarea bateriei este posibil sa trebuiasca dus la service.Problema cea mai mare este ca,s-a incalzit foarte tare,sa nu crape procesorul.Ma poate freca astia din cauza asta,altceva nu am facut la telefon ?
  13. Cred ca s-a razbunat HTC-ul pe mine,l-am laudat prea mult.Am incercart sa descarc aplicatia,de fapt s-a descarcat pana la urma.Cand am dat sa descarc,AVG-ul mi-a spus ca nu este bine,am mai patit si la alte aplicatii,am trecut peste,am zis ca aplicatia este platita si nu o sa am probleme.S-a descarcat aplicatia si acum am un ecran alb exact ca la pornire si nu mai face nimic de juma de ora,nu ia nici o comanda,nici macar sa il inchid nu pot si s-a incins foarte tare .Ce naiba s-a intamplat ?
  14. Nu are rost sa mint,nu am nici un interes.La inceput primele 4-5 incarcari m-au pus pe ganduri,mai mult de 4-5 ore nu tinea bateria,aveam in permanenta bateria data de Orange,nu vreau sa incarc de la masina,am stricat cateva telefoane asa.MoshuXXL,unde gasesc datele puse de tine ? Eu nu am asa ceva in telefon. Exista undeva in telefon ,un program sau aplicatie, care sa gestioneze orele vorbite,traficul de date si alte chestii care consuma bateria ?Telefonul meu sta la incarcat de la 8-9 seara pana la 7-8 dimineata,inchis.Am sters toate aplicatiile nefolosite,inclusiv cele de la Orange.
  15. Pai acum,cand il pun la incarcat seara am 30-40% baterie,innainte aveam 10-15%,deci ma pot bizui pe el pana dimineata,daca sunt prins in ceva delegatie.Am un ritual de folosinta zilnic,2-3h de vorbit,primesc si dau 20-30 mail-uri,consult bursa auto la 1/2h,citesc presa dimineata,citesc ce ma intereseaza pe 10 forumuri si joc 1-2h candy-crush.Nu opresc wifi si 3g,am activat economizorul de energie, cu luminozitatea pe auto.
  16. Am verificat,nu se dezactiveaza ''luminozitate automata'',singura problema,da ii pot spune asa,dupa update,atunci cand deschid telefonul,se gandeste mai mult ca innainte,cand se deschidea instantaneu,in rest numai de bine.Cel mai mare plus este la autonomia bateriei.
  17. Eu am observat ca tine bateria mai mult ,dupa update.Imi poate spune cineva cum pot sa il cuplez la televizor cu DLNA ?
  18. Numarul de iconuri se poate regla,cat tine de amprente,eu nu am aceasta problema,probabil ca s-a jucat cineva jegos pe maini,dupa ce a servit masa la mac .Dupa cateva saptamani de "joaca",pot spune ca HTC One este un super "telefon".Nu s-a blocat macar o data,sta bine in mana si buzunar,pare destul de usor in comparatie cu gabaritul.Am renuntat definitiv la i5 ,ma intorc la mar doar daca scot ceva mult peste i5 si iOS 7.
  19. Glumesti ? Este diferenta mare calitate-sound-pret,daca nu vorbim de fake-uri.Unele sunt 20 de euro maxim si Tour-urile sunt 110-130 de euro.Eu folosesc CKS55 de la Audio-Technica.
  20. Scuze,sunt cam paralel cu termenii ,ce inseamna "bleeding" ? Al meu se prezinta bine deocamdata,dar m-a pus pe ganduri acest filmulet http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yyfuBhWbhtE,la o eventuala deteriorare a diplay-ului .
  21. Daca cei de la HTC, nu se laudau cu GAP zero,cine vedea,zicea ca asa trebuie sa fie.
  22. Am studiat si eu chestia asta,arata foarte bine,este calitativa,dar ascunde toate detaliile telefonului si acest telefon este foarte aratos, dezbracat .Daca as fi avut un telefon cu GAP,mai mult ca sigur aplicam aceasta solutie .
  23. HTC One 801n are LTE si HTC One 801e nu are LTE.Pentru americani s-au fabricat si fara SIM.Am vrut sa cumpar si eu de acolo si m-am lasat pagubas,pe partea de service-garantie, cred ca era o problema.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use