Clicky

Jump to content

vlady_dracul

Members
  • Posts

    51
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by vlady_dracul

  1. da...asta am observat. felicitari. ma refeream la marea majoritate. eu unul incepand de maine o sa imi dau toata silinta sa scriu doar cu diacritice.
  2. nu te invinovatii. cu totii gresim. si te asigur ca pe acest forum toti scriem cu greseli de ortografie . asta pentru ca nici unul din noi nu scrie folosind diacriticele. din comoditate bineinteles, dar pentru a scrie corect in limba romana trebuiesc folosite diacriticele. folosirea lor tine de o norma ortografica elementara. ar trebui sa aratam mai mult respect pentru limba noastra materna. propun asadar, sa nu se mai faca ramarci legate de gramatica atata timp cat nu se vor folosi diacriticele. la urma urmei sunt 5 amarate de litere din alfabetul nostru. nu e asa greu.
  3. eu zic ca problema cu Gap-ul la telefoanele Htc One este valabila pentru comenzile facute la orange magazinul online. ei au niste stocuri cu aceste probleme si trebuie sa scape de ele. in magazinele Orange Shop normale sunt sigur ca se gasesc modele fara gap.
  4. @Dr Francisc lasa si tu un link aici cu locul de unde ai achizitionat hard shell ul. sa vedem si noi. poate mai sunt utilizatori interesati.
  5. din cauza gap-urilor da. Eu unul am returnat Samsung Galaxy S4
  6. mie imi vine htc-ul vineri. am voie sa particip? imi doresc mult o husa pt el
  7. cam cat este indicat sa incarci ONE-ul inainte de prima utilizare? oare tine bateria mai mult daca atunci cand l-ai scos din cutie primul lucru il conectezi la priza cateva ore bune? sau nu se mai practica chestia asta.
  8. dar daca este blocat in retea se poate debloca la noi la orange contra cost?
  9. Un prieten de al meu este stabilit in America si imi poate trimite de acolo Htc ONE varianta pe negru de 64 GB, cumparata de la AT&T pt ptretul de 600 $. El o poate cumpara la optiune fara abonament si intrebarea mea este daca o sa functioneze in romania. Si credeti ca e telefonul mai calitativ? fiind adus de pe piata pentru SUA? decat ceea ce se vinde la noi aici? Ce ma sfatuiti sa fac?
  10. cum ar fii? eu nu sunt un snob si nu imi place sa dau banii aiurea. Dau banii pe ceva doar daca merita si este performant.
  11. Se incumeta vreun posesor de ONE sa cumpere o pereche de casti Beats ? eu le-as vrea pe acelea in ear (cele mai ieftine) cand o sa imi vina telefonul. sunt foarte curios cum o sa fie experienta audio cu casti originale beats.
  12. multumim wilson. Exceptional telefonul. sa-l stapanesti sanatos. chiar ai avut noroc de un terminal bun.
  13. @Wilson2203 inca asteptam pozele cu telefonul tau. te rog pune-le cand ai timp...nu dureaza chiar asa mult
  14. ce ziceti de aceasta husa de htc one? http://www.mobiledirect.ro/husa-htc-one---cubz-rock-ultraslim-book-type-albastra_it2r2s2s2.html si apropo inca se mai da acea baterie gratis pt ONE?
  15. este clar ca Htc ONE a fost, este si va fi un real succes. O sa scoata acum si varianta cu stock android care din pacate o sa fie valabila doar in USA. Sa speram ca vor fi destul de destepti si vor pune un update cu stock android si pentru utilizatorii care au cumparat One-ul normal. Ar fi o mare greseala daca nu ar face asta
  16. oameni buni...problema cu Gap-ul de la One pana la urma ce este? este chiar greseala de fabricatie sau asa sunt facute? nu stiu ce sa cred....au bagat acum telefonul pe negru la pcgarage si in pozele facute de ei la prezentarea produsului este gap evident atat sus cat si jos. Exista deci telefon fara Gap? ca intentionez sa merg la orange si nu as vrea sa ma fac de ras spunandu-i celui care imi vinde telefonul sa desigileze 10 cutii din cauza paranoiei care s-a creat cu acest GAP. daca chiar exista telefoane Htc One perfecte...si etanse intentionez sa merg pana in panzele albe....(sa-mi desigileze si 100 de cutii) dar daca 99 la suta din ele sunt cu acel Gap inseamna ca nu se poate altfel si din cauza grilei de aluminiu se vede asa. deci? ce ziceti?
  17. ar putea fi oare o problema a display-ului? nu am mai auzit pe nimeni care sa intampine o astfel de problema. ciudat
  18. eu zic ca facem prea mult tam tam pe seama acestui utilizator. NU s-a scris in ultimele 5 zile despre htc ONE cat s-a comentat in ultimele 24 de ore pe seama acestui utilizator. acest lucru nu e normal.
  19. solutia e sa merg la orange cand primesc banii pt returul de la SGS4. sa iau tot stocul lor la rand in caz ca are terminalul gap pana cand gasesc unul fara. am fost azi la orange mosilor si aveau expus One acolo dar ghici ce? gap in partea de sus.
  20. @Wilson, te rog pune niste poze macro cu telefonul tau asa cum a mai pus un utlilizator de pe acest forum. sa vedem si noi cum trebuie sa arate HTC ONE-ul perfect si fara Gap.
  21. n-are niciun rost sa pui protectie pe optica camerei. nu te ajuta la nimic, din contra
  22. nu inteleg la mine de ce dureaza atat de mult. eu le-am zis ca vreau htc one in locul SGS4...dar cum nu e mai deloc pe stocul lor online a trebuit sa cer returnare de bani.
  23. e complicat. iti vor raspunde la mail si iti vor spune ca in termen de 5 zile lucratoare un curier cargus va veni pentru ridicarea intregului pachet comercial (telefon, incarcator, cutie, casti, micro sim, si pre-pay ul facut cadou (daca a fost cazul) ) la mine a venit a 5-a zi lucratoare curieru. a luat toate cele specificate, asta vineri 24 mai. Mi-au spus ca procedura de retur se incheie in 14 zile. De atunci niciun mail de la ei. astept. Dupa ce se incheie returul trebuie sa faci o cerere prin care sa soliciti returnarea banilor in cont. si sa specifici iban ul si banca acolo. Cererea trebuie scanata si trimisa semnata prin e-mail la ei, sau prin fax. O sa primesti in mail-ul de la ei toate lucrurile pe care ti le-am zis aici. sper ca am fost de folos. sa ne dai si noua de stire pe forum despre cum decurge procedura. eu am returnat samsung-ul s4 si vreau sa ma orientez spre ONE cand primesc banii de la ei. E strigator la cer sa iti ia banii imediat si sa astepti cam 20 si ceva de zile pana ii primesti inapoi. magazinonline@orange.ro aceasta este adresa prin intermediul careia comunica ei. trebuie sa le specifici nr. comenzii online acolo si numele.
  24. nu stiu ce sa mai cred....cei care au luat ONE vad ca plang dupa S4....iar eu am renuntat la S4 si vreau sa vad o schimbare majora in One (nu doar design). in special la sistemul de operare. ca daca e acelasi android greoi si neoptimizat de pe S4...pot sa fiu sigur ca ii dau retur.
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use