Clicky

Jump to content

robyteck

Members
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by robyteck

 1. Prietenii mei de pe FB. au dat like si share la randul lor au intrat si au votat. Asa au aflat mai multe persoane de acest gadget Kingston si de Mobilissimo!
 2. Exista vreun "trick" sa-mi salveze toate cadrele de la Zoe, cum facea la 4.1.2 ? sau macar sa le salvez manual pe toate deodata . Stiu ca se pot salva cadre unul cate unul , dar la 6-7 fisiere Zoe a cate 20 de frame-uri ma ia dracu.
 3. @MoshuXXL Am vazut ca ai trecut la minusuri pozitia butonului de power, dar daca ai o husa verticala si acopera senzorul de proximitate , recomand alicatia smart cover. functioneaza perfect. https://play.google.com/store/apps/details?id=smart.cover&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsInNtYXJ0LmNvdmVyIl0.
 4. Salut. Am luat si eu un htc one de la germanos .super tel. foarte mult imi place. Am cateva intrebari... 1. Cum se poate sa vad textul la o melodie din player? Am inteles ca se poate... Pe al meu nu functioneaza optiunea asta. chiar daca am activat din settings:lyrics, photos, album art ...etc http://youtu.be/gkIhDKbdsco 2. As putea sa mut panel-ul cu blinkfeed in mijloc fara root? 3.Cum pot sa activez aia 25 Gb pt 2 ani in dropbox ? 4. Pe sense 5 se pot gasi widgeturile de pe sense 3.6? mail, task, message, calendar, weather, fake call ...etc 5. mai exista Htc hub? am avut pe desire s. Si pe mine ma irita power saver din bara de nutificari.
 5. Si eu chiar speram să mă sune aztazi de la ei sa merg după tel. Precomanda am facuto acum o lună.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use