Clicky

Jump to content

Szilárd Ervin Szőgyenyi

Admin
 • Posts

  3,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Everything posted by Szilárd Ervin Szőgyenyi

 1. @Greuceanu Moaaa! Cum arată! Pfff! Miel am gătit ieri, la grătar (OnePlus 10 Pro).
 2. Să-l stăpânești sănătos! L-am comandat pentru tata, dar m-au sunat de la eMAG că va veni doar peste câteva săptămâni. Acum mă reorientez către un Air de anul trecut. Am trecut pe Orange din 2018. 😎
 3. Merci pentru pont! Trebuie să pun o siglă cu gri în loc de negru
 4. S-a dezactivat de la un update și nu am băgat de seamă.
 5. Da, a devenit mai simplu să socializezi pe platforme ca Grupurile de Facebook sau Pagini. Am făcut totuși update la Forum zilele trecute și cred că am rezolvat și Tapatalk.
 6. Mă uitam pe site și văd că am testat doar varianta Pro. A fost sub valoarea atinsă de tine cu 3 ore acum 2 ani.
 7. E chiar bine. Asta pe WiFi sau folosit și pe date?
 8. E oarecum logic că se bazează pe Android, deoarece este mai greu să inventezi decât să reinventezi. În plus s-a dovedit faptul că este un OS bun. Că nu au făcut totul de la zero e și datorită presiunii venite din toate părțile, să vină cu ceva. Logica e simplă: Aproape toate telefoanele sunt fabricate în China În China aceste telefoane cu siguranță se vor vinde (și) cu Harmony OS (acest lucru nu și l-au permis coreeni cu Bada sau Tizen, sortite eșecului) Cel mai interesant lucru însă, este că nu s-au axat pe telefoane, deoarece acolo e greu să concurezi cu Android și iOS, au apăsat însă pedala pe ecosistem și în special pe diversificarea utilității acestui OS. Am văzut că funcționează chiar și pe dispozitive cu 128kb RAM (becuri, aplici smart) În contextul de mai sus și luând în calcul apetitul consumatorilor pentru dispozitive IoT (aspiratoare, lămpi, brățări fitness și multe alte zeci de astfel de dispozitive), dar și purtabile, consider că acest OS nu este sortit eșecului, mai ales că acestea nu trebui neapărat folosite în (sau cu) ecositemul Google. Dacă Harmony OS nu moare în următorii 2 ani (și nu cred că se va întâmpla asta), atunci în 5 ani poate deveni un concurent redutabil pentru iOS și Android și nu m-aș mira dacă Google s-ar cere pe el cu Gapps la un moment dat.
 9. Vă recomand să priviți și spre Realme, mai ales la Pro-uri. 7 și 8 Pro sunt „best buck for the money” și axate pe partea de fotografie!
 10. Feri, unde sunt vremurile când te luai la bătaie pentru LG.. 😁
 11. Voi verifica care e faza. Posibil să fi expirat licența și trebuie reînnoită. L.E. E până în octombrie licența, deci anti-spam e activ.
 12. @Liviu Roşca Tocmai ce pregătim un retro review despre BlackBerry 9900 E mișto și acel Sony Ericsson! 😍
 13. Dacă ai iPad 9,7", eu zic să îl păstrezi. Galaxy S6 este minunat și se bate de la egal la egal cu iPad Air, dar nu văd sensul pentru care ai face upgrade acum. Sincer.
 14. Am votat. Din păcate nu avem un tur 2 fără PSD.
 15. @Alexa91 Mă gândesc că a luat cumva apă. În aceste cazuri se manifestă în acest fel. Ai putea încerca metoda „orezul”.
 16. Am făcut update la ultima versiune a forumului. Tapatalk e OK? Dacă observați probleme de orice fel, semnalați aici. @Bogdan Scarlat Am rezolvat în Homepage. THX
 17. Sunt puse aiurea de Google Adsense. Au automated ads, practic nu am control asupra lor.
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use