Clicky

Jump to content

Szilárd Ervin Szőgyenyi

Admin
 • Posts

  3,358
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Szilárd Ervin Szőgyenyi last won the day on April 27

Szilárd Ervin Szőgyenyi had the most liked content!

About Szilárd Ervin Szőgyenyi

 • Birthday 12/22/1970

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.mobilissimo.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Timișoara
 • Interests
  Telefoane, tablete, telecom și ... bucătărit!
 • Model Telefon
  iPhone 6s Plus
 • Model Tabletă
  iPad 9.7" (2018)
 • Model Purtabil
  -

Recent Profile Visitors

11,222 profile views

Szilárd Ervin Szőgyenyi's Achievements

 1. @Greuceanu Moaaa! Cum arată! Pfff! Miel am gătit ieri, la grătar (OnePlus 10 Pro).
 2. Să-l stăpânești sănătos! L-am comandat pentru tata, dar m-au sunat de la eMAG că va veni doar peste câteva săptămâni. Acum mă reorientez către un Air de anul trecut. Am trecut pe Orange din 2018. 😎
 3. Merci pentru pont! Trebuie să pun o siglă cu gri în loc de negru
 4. S-a dezactivat de la un update și nu am băgat de seamă.
 5. Da, a devenit mai simplu să socializezi pe platforme ca Grupurile de Facebook sau Pagini. Am făcut totuși update la Forum zilele trecute și cred că am rezolvat și Tapatalk.
 6. Mă uitam pe site și văd că am testat doar varianta Pro. A fost sub valoarea atinsă de tine cu 3 ore acum 2 ani.
 7. E chiar bine. Asta pe WiFi sau folosit și pe date?
 8. E oarecum logic că se bazează pe Android, deoarece este mai greu să inventezi decât să reinventezi. În plus s-a dovedit faptul că este un OS bun. Că nu au făcut totul de la zero e și datorită presiunii venite din toate părțile, să vină cu ceva. Logica e simplă: Aproape toate telefoanele sunt fabricate în China În China aceste telefoane cu siguranță se vor vinde (și) cu Harmony OS (acest lucru nu și l-au permis coreeni cu Bada sau Tizen, sortite eșecului) Cel mai interesant lucru însă, este că nu s-au axat pe telefoane, deoarece acolo e greu să concurezi cu Android și iOS, au apăsat însă pedala pe ecosistem și în special pe diversificarea utilității acestui OS. Am văzut că funcționează chiar și pe dispozitive cu 128kb RAM (becuri, aplici smart) În contextul de mai sus și luând în calcul apetitul consumatorilor pentru dispozitive IoT (aspiratoare, lămpi, brățări fitness și multe alte zeci de astfel de dispozitive), dar și purtabile, consider că acest OS nu este sortit eșecului, mai ales că acestea nu trebui neapărat folosite în (sau cu) ecositemul Google. Dacă Harmony OS nu moare în următorii 2 ani (și nu cred că se va întâmpla asta), atunci în 5 ani poate deveni un concurent redutabil pentru iOS și Android și nu m-aș mira dacă Google s-ar cere pe el cu Gapps la un moment dat.
 9. Vă recomand să priviți și spre Realme, mai ales la Pro-uri. 7 și 8 Pro sunt „best buck for the money” și axate pe partea de fotografie!
 10. Feri, unde sunt vremurile când te luai la bătaie pentru LG.. 😁
 11. Voi verifica care e faza. Posibil să fi expirat licența și trebuie reînnoită. L.E. E până în octombrie licența, deci anti-spam e activ.
 12. Îmi cer scuze, Era o întrebare urgentă pentru Alex și din grabă am greșit destinatarul, am încurcat borcanele; îmi cer scuze încă o dată

 13. @Liviu Roşca Tocmai ce pregătim un retro review despre BlackBerry 9900 E mișto și acel Sony Ericsson! 😍
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use