Clicky

Jump to content

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 04/25/2018 in all areas

 1. digikent

  Bancuri

  O femeie vine acasa si-i zice sotului, "Iti amintesti de toate durerile de cap pe care le-am avut in ultimii ani? Ei bine, nu le mai am." "Nu mai ai dureri de cap?" intreaba sotul, "Ce s-a intamplat?" Sotia ii raspunde: "Una dintre prietenele mele mi-a recomandat un hipnotizator.. Acesta mi-a spus sa stau in fata unei oglinzi, sa ma holbez la mine insami si sa-mi repet 'Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap; Nu am nici o durere de cap.' Si a mers! Durerile de cap au disparut.." Sotul a replicat, "Ei bine, este extraordinar." Atunci sotia-i spuse, "Stii, tu nu ai prea fost un "macho" in pat in ultimii ani. De ce nu te duci si tu la acest hipnotizator sa vezi daca nu poate sa te ajute in aceasta problema?" Sotul a fost de acord sa incerce. Dupa consultatie, sotul vine acasa, isi rupe hainele, isi ridica in brate sotia si o duce in dormitor. O pune pe pat si-i spune: "Nu misca, ma intorc imediat." Se duce in baie, se reintoarce dupa cateva minute si sare in pat si face dragoste pasional cu sotia sa asa cum nu o mai facuse niciodata. Nevasta-sa e uluita, "Iubitule, a fost minunat!" Barbatul ii spune "Nu misca, ma intorc imediat." Se intoarce in baie, sta cateva minute, se intoarce in dormitor si runda a doua a fost mai buna chiar si decat prima oara. Sotia ramane ametita si extaziata. Barbatul ii spune din nou, "Nu misca, ma intorc imediat." Si se intoarce iar in baie. De data asta, sotia il urmeaza in liniste si acolo, in baie, il vede stand in fata oglinzii si repetand: "Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea. Ea nu este sotia mea”
  5 points
 2. Innoxius

  Bancuri

  15 dovezi clare că familia regală britanică se trage din țigani Prinţul William şi Kate Middleton au palate şi fac mulţi copii; Ta-su lui Willian, prințul Charles, s-a făcut stăpân peste niște case părăsite de saşi; Prințul Charles merge prin România cu maşini scumpe, dar cu volan pe dreapta; Familia regală britanică are rude prin toată Europa; Acum niște sute de ani, membrii familiei regale britanice stăteau mai mult prin India; Au nume ridicole. Pe fiul reginei îl cheamă Prinţu’, iar rudele lor au nume gen Marchizu’, Contesa sau Ducesa; Nu-i vezi niciodată muncind; Tradiția la ei este să se căsătorească doar între ei; Fie că e vorba de rege, regină sau bulibașă, succesorul e întotdeauna numit, nu ales; Membrii familiei regale britanice n-au nici o problemă în a se prezenta la diverse evenimente cu sabia la ei; Poartă coroane şi mult aur la gât; Familia regală britanică deţine foarte mulţi cai; Membrii familiei regale nu sunt integraţi în societate, majoritatea trăiesc izolaţi în palatele lor; Când participă la parade, preferă să meargă în căruţe trase de cai și dotate cu coviltir; Deşi au palate, aur şi alte bogăţii, tot primesc bani și de la stat.
  4 points
 3. DTTR

  Telefon nou

  Eu am cumpărat un Xiaomi petru soacra. Nu rețin modelul. Confirm că vine în chineză. Primele 5 secunde... Până schimbi în engleză. Eu nevorbind engleză am pus direct în Kazahă. Limba strămoșilor mei. Deci confirm chineza. Ceilalți youtuberi au dreptate. Sent from my Moto Z2 Play using Tapatalk
  1 point
 4. Sp1tfire

  Poze facute cu telefonul

  Am crezut ca iti faci la pila emblema de la Mercedes Sent from my SM-G955F using Tapatalk
  1 point
This leaderboard is set to Bucharest/GMT+02:00
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use