Clicky

Jump to content

About This Club

De când cu Netflix, am renunțat (aproape) total la torente și deși aplicația lor reușește uneori să-mi recomande seriale și filme ce chiar sunt interesante pentru mine, poate reușim aici să ne facem recomandări de filme pe care le-am urmărit și ne-au plăcut!
 1. What's new in this club
 2. L-am descoperit și eu pe netflix, este în coada listei! [emoji106] ONEPLUS A6013 Tapatalk
 3. M-am gândit să revitalizez clubul cu un serial (documentar) foarte, foarte interesant. Nu are multe episoade, dar după primele 2-3 vă va veni greu să renunţaţi la el. Numele e Evil Genius.
 4. Recomand cu căldură documentarul cu link AICI. Este uimitor ce au reuşit să facă chinezii. Uneori te pune pe gânduri. Aşa veţi înţelege şi gândirea economică a chinezilor.
 5. Manhunt: UNAbomber Un serial de văzut! Tratează o întâmplare reală din anii '90 (chiar îmi amintesc din știri de acest nume) și prezintă munca FBI din perioada când erau în căutarea unuia dintre cei mai temuți teroriști ai vremii. Mai mult, acesta a scris "Manifesto: Industrial Society and Its Future" (PDF link), care e mai actual ca niciodată.
 6. E clar mai slab decat serialul anterior. Mi se pare ca actorii n-au talent deloc si scenariul e din topor, dar pare sa se imbunatateasca. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 7. M-am uitat cu greu la primele 2 episoade. Dacă spuneți că l-au mai dres, poate mă uit și la restul.
 8. Au mai salvat din film cu ultimul episod aparut. Lucrurile au luat o intorsatura interesanta. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 9. Discovery, o continuare a seriei Star Trek care m-a dezamăgit după primele 3 episoade, dar a devenit captivant pe parcurs. De ieri Netflix a reînceput să distribuie câte un episod pe săptămână din sezonul întâi.
 10. Godless - miniserie western. L-am devorat ieri. P. S. Credeam ca asta e topicul general de seriale. Sent from my SM-G955F using Tapatalk
 11. In genul Miss Marple, plus ceva umor, minus deductiile si complicatiile specifice Agathei Christie. De vizionat in weekend-urile ploioase.
 12. Este foarte bun dacă ești pasionat. O dată ce am început să-l văd nu l-am lăsat din mână, ca să spun așa.
 13. E bun, daca esti pasionat de genul asta de film. Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk
 14. Pe 27 apare sezonul 2 al serialului foarte mult așteptat. De-abia aștept să văd ce au mai gândit scenariștii, știu deja ce pot actorii. Am văzut primul sezon de 8 episoade în 2 serii de câte 4, în două zile consecutive. Atât e de bun
 15. Da, în hohote! Recomand acest film dacă vă plac situațiile ciudate și mixul de comedie cu dramă. E vorba de un baiat autist care își caută iubită. Dat find faptul că prin comportamentul lor autiștii sunt extrem de antisociali și ciudați, situațiile comice sunt la tot pasul când acesta își găsește în sfârșit o prietenă. Serialul are de asemenea încă vreo trei șiruri de acțiune paralele care îl fac și mai savuros. Recomand!
 16. E un film coreean cu un actor celebru al lor ce chiar joacă bine rolul unui procuror care în urma unei operații din copilărie își pierde sentimentele. Ineditul e că el joacă un rol pozitiv și face pe detectivul într-un caz de crimă și corupție. Tipul e un soi de Sherlock Holmes coreean! Episodul pilot m-a prins, sunt curios de urmare. Încercați, poate vă place..
 17. Poate mulți dintre voi nici nu au auzit de serial, dar eu voiam de mult să-l văd. Alături de Third Rock from the Sun (A treia planetă de la Soare) e unul din serialele care au pavat calea pentru The Big Bang Theory, How I Met Your Mother și altele de genul ăsta. Mulți dintre actorii tineri din serial și-au cizelat actoria cât timp au făcut parte din distribuție (apar și mulți actori sau celebrități pe post de invitat special). Vă recomand serialul atunci când vreți ceva lejer, eu am reușit să termin primul sezon după vreo 2 săptămâni. Fiecare sezon are 24 de episoade. http://that70sshow.wikia.com/wiki/That_'70s_Show
 18. Un film tip dramă SF ce ne prezintă un cuplu ce a supraviețuit cumva unui fenomen ce a dus la dispariția fizică a oamenilor. E destul de realist realizat și ne arată cu ce dificultăți materiale și psihice ne putem confrunta într-o astfel de situație. Dacă vă așteptați la acțiune și suspans, mai bine spuneți pas. Mie mi-a plăcut..
 19. Ozark e pe lista mea de așteptare. Pare foarte interesant, Netflix începe să merite banii cu vârf și îndesat.
 20. Nu știu dacă ați aflat de Ozark, dar deși în prima fază descrierea de pe Netflix ma intrigat privind subiectul serialului, el s-a dovedit a fi unul chiar foarte bun. Descriere de pe Netflix: E un soi de Breaking Bad dar mai inedit, în sensul că e vorba de spălare de bani (o sumă colosală, cu bani depozitați în pereți), iar actorii joacă excelent. Suspansul e la locul lui, iar umorul fin e și el acolo. Vi-l recomand cu drag! Iată un trailer:
 21.  

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use