Clicky

Jump to content

All Activity

This stream auto-updates

 1. Yesterday
 2. By the way, I have resolved the issue by the following steps here.
 3. Android 4.2 has created it to the Verizon Galaxy, can likewise be has been more prominent than two or three months now yet you will in any case discover things that you need to know.As soon as an update is accessible, are by and large advised for remodel. For each one of the individuals who are as yet contemplating whether this form has something ideal to bring usinghandset at that point anyway you test further. In spite of the fact that we realize how the most recent form is Android 4.2.2 yet even 4.1 have a great deal to add and make your. Smartphoneexperience more favorable. Allow us to inv
 4. Last week
 5. Hello Everyone, I am using galaxy note 8. This ia a major issue, when I connect my device on windows 10, the file explorer keep opening by itself automatically. This problem has been going on for a few days. I cant understand what to do? Anyone suggest me.
 6. Salut și La mulți ani! - cu întârziere .... dar niciodată nu e ... Facebook nu mai am din 2005! Pe bune! Este viață fără Facebook. Am Watsapp și Instagram; doar Watsapp folosesc frecvent. Mai am Telegram Microsoft Teams și Skype. Exodul din imperiul Facebook mă determină să înclin pe Signal... dar, ca și Telegram și altele, nu e cu mulți din cei care-mi sunt în contacte: rude, prieteni, colaboratori... Am o întrebare: Cum se face că Huawei scoate Mate după P-series și de puțini ani la camere Mate sunt mai bune cu toate că P-urile sunt axate pe camere comparativ cu Mate?
 7. "Această ţară câştigă 5,8 miliarde de sterline doar din industria muzicală. Asta spre deosebire de pescuit, care a fost atât de ridicat în slăvi, dar care aduce ţării un profit de doar 1,4 miliarde. E o diferenţă importantă. Dacă sunteţi o formaţie, vă aflaţi în turneu şi vindeţi un Cd în Germania, va trebui să faceţi o declaraţie pentru TVA în Germania. Acelaşi lucru este valabil pentru Franţa, Italia, Croaţia, Belgia, Luxemburg, etc…“, adaugă Michael Barkeley, compozitor şi muzician.
 8. Am comandat un pachet de huse pentru 7T Pro și un cablu Type-C la Type-C. Codul arată că pachetul ar veni din Germania. S-au dus zilele când puteam comanda din UK... Felicitări britanicilor pentru o treabă bine făcută. Era și un articol în care un britanic se plângea de restricțiile la călătorie de acum și de faptul că poate sta doar 90 de zile în casa de vacanță din Spania (nu mai găsesc articolul inițial, dar ĂSTA e la fel de bun).
 9. Earlier
 10. Mi-am facut o instalare curata in seara asta si i-am facut "lock bootloader" pt gpay. Acum merge Revolutul bagat in Gpay dar nu mai merge ing-ul. Inainte de lock bootloader era invers. Idei ceva? Sent from my Pixel 4 XL using Tapatalk
 11. Mihai

  Off Topic V3

  He he. Acum mi-am adus aminte să scriu și eu. La mulți ani 🎂
 12. Salut! Anul trecut Netflix a achizitionat drepturile de difuzare a serialului Seinfeld. Stii cumva de cand o sa apara?
 13. Ala este un blog cu referral, in nici un caz vreun magazin online. Mars d'acilea cu propaganda!
 14. De curand am achizitionat OnePlus 8T de la https://www.storesyoulove.com/cumpara-telefon-mobil-oneplus-8t-procesor-snapdragon-865-octa-core/ . Pana acum sunt super multumit de el.
 15. Salut! As vrea să-mi schimb telefonul și nu ma pot hotărî între un OnePlus 8, OnePlus 8T, Oppo Reno 4 pro, Xiaomi mi 10 pro și Huawei P40 pro! Mi-as dori un telefon cu cât mai putine lag-uri! Mersi
 16. La Mulți Ani! [emoji1635] Sent from my SM-N9600 using Tapatalk
 17. Care credeti ca este mai bun din toate punctele de vedere: iPhone 6/7/8 sau Xiaomi redmi note 8 pro?
 18. Intro Maker Mod Apk Funimate Pro Mod Apk Blue Kinemaster Pro Mod Apk Octopus Mod Apk Premium StorePlay Apk StatusVideoApp IdleMod
 19. mda.. probleme nu prea sunt, perioada de sarbatori...
 20. Gata, a murit de tot topicul? [emoji14] Sent from my CPH2067 using Tapatalk
 21. Salut, doresc cateva opinii, daca se poate, intre cele doua: Xiaomi Mi 10T Pro sau Huawei P30 Pro New Edition, ambele 8gb ram si 256 memorie. Sau poate imi spuneți alt model la aceeasi valoare (in jur de 2500 ron). Va mulțumesc!
 22. Să actualizez? Să nu actualizez? Mi-e să nu se dubleze.
 23. Momentul in care m-am blocat la completarea "Developer Economics Survey". WTF are legatura asta cu ce dezvoltator esti? Cu ce influenteaza statistica "ce e dezvoltatorii si ce vrea ei" daca sunt fluid la gen (adica 2 ore sunt ce? si 3 ore sunt ce?) sau daca vin si inventez un gen nou, ca asa simt eu? Si cica bunicii nostri aveau o problema cu generatia noastra, pentru ca fetele fumau in fata parintilor.
 24. Am făcut și eu o achiziție recentă, am făcut o alegere confortabilă a complexelor rezidenţiale din România de pe Korter.ro și sunt unul dintre oamenii fericiți la casa lor. De aș mai avea posibilități aș mai cumpăra imobile pentru copii și desigur voi cere ajutorul tot acestei echipe de profesionaliști.
 25. StelianG

  Bancuri

  Bune bancuri😂😂
 26. Am găsi multe filme bune plasate aici, voi începe să le vizionez, mulțumesc!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use