Rezultatul e naucitor!
Păzea! RCS&RDS vine din spate!
Posted 13 April 2012 - 08:59 PM
Rezultatul e naucitor!
Posted 16 April 2012 - 01:29 AM
Daca ar fi si ei buni la acoperire ca vodafone cred ca multi ar trece pe RDS.. Ai tot ce vrei la preturi bune. Net nelimitat care merge si foarte bine fata de vdf,csm,org
Eu unul nu ma plang de net-ul pe telefon atat de la vodafone cat si de la orange, insa prefer orange deoarece exista o optiune cu net NELIMITAT intre orele 9:00 si 17:00 (sau ceva de genu' ) costul optiunii [incluzand minute si mesaje (1500)] este de 6 euro.
Edited by Spooky, 16 April 2012 - 01:30 AM.
- Pietri likes this
Posted 18 April 2012 - 01:18 PM
- Dani likes this
Posted 22 April 2012 - 11:38 AM
Da, dar cosmote nu se compara cu vdf si orange la nimic in afara de nr de minute. Au o viteza la internet de te doare capu'Foarte bine ar fi sa intre si ei tare pe piata.. cum au ridicat cei de la Cosmote stacheta.. la minute mai ales. Toti radeau ca ai Cosmote ca ai mii de minute.. dar acum la ofertele Orange si Vodafone sunt aceleasi mii de minute. Deci o urcare majora in acest domeniu al RCS&RDS poate fi decat bine venita.
Posted 18 May 2012 - 08:27 AM
articol mai jos
"Digi Oriunde - aplicație software pe telefon prin intermediul căreia vei putea apela pe oricine gratuit" http://mbls.ro/KsA7zd
- The Ciz likes this
Posted 18 May 2012 - 10:36 PM
Later edit: don't bother
LISTA OFERTA TELEFOANE MOBILE SAMSUNG RCS RDS
Abonament Digi Mobil Smart 4
- Samsung E3210 5 lei
- Nokia C2-01 5 lei
Abonament Digi Mobil Smart 5
- Samsung S5610 5 lei
- Samsung I5500 5 lei
Abonament Digi Mobil Smart 7
- Samsung S5660 50 de lei
Abonament Digi Mobil Smart 10
- Samsung Galaxy Ace 70 de lei
Abonament Digi Mobil Smart 12
- Samsung Galaxy W 100 lei
- Samsung Galaxy SL 100 de lei
- Samsung Galaxy S Plus 250 lei
- Samsung Galaxy SII 500 de lei
http://web13.net/201...tphone-rcs-rds/
Nu e de la RDS exact, nu citeaza sursa, dar informatiile par credibile
Edited by Tudor, 18 May 2012 - 10:43 PM.
Ai o intrebare legata de Vodafone? Posteaza in unul din topicurile din threadul Vodafone Romania, iar daca nu raspund suficient de repede(24-48 de ore) poti sa imi trimiti un mesaj privat, urmand sa revin foarte repede si aici.
Posted 19 May 2012 - 08:13 AM
- Tudor likes this
Cele 5 simţuri ale noastre sunt incomplete fără al şaselea simţ: cel al umorului
----------------------------------
Utilitare: Verifică IMEI, MegaPixels Race.
Daţi şi voi un vot Ce ne intereseaza cand vrem sa cumparam un telefon ?
Posted 19 May 2012 - 09:15 AM
Pai o sa fie ca net-ul pe stick. Oradea pe post de beta-testing.
Intr-adevar, doar in Oradea, asta nu am mai specificat, desi scria pe pagina. Insa da, cred ca o sa fie precum cu stick-urile, adica doar pe pile si putine.
Edited by Tudor, 19 May 2012 - 09:16 AM.
Ai o intrebare legata de Vodafone? Posteaza in unul din topicurile din threadul Vodafone Romania, iar daca nu raspund suficient de repede(24-48 de ore) poti sa imi trimiti un mesaj privat, urmand sa revin foarte repede si aici.
Posted 19 May 2012 - 12:41 PM
Link, pdf, doc, jpg?
Later edit: don't botherI googled it.
LISTA OFERTA TELEFOANE MOBILE SAMSUNG RCS RDS
Abonament Digi Mobil Smart 4
- Samsung E3210 5 lei
- Nokia C2-01 5 lei
Abonament Digi Mobil Smart 5
- Samsung S5610 5 lei
- Samsung I5500 5 lei
Abonament Digi Mobil Smart 7
- Samsung S5660 50 de lei
Abonament Digi Mobil Smart 10
- Samsung Galaxy Ace 70 de lei
Abonament Digi Mobil Smart 12
- Samsung Galaxy W 100 lei
- Samsung Galaxy SL 100 de lei
- Samsung Galaxy S Plus 250 lei
- Samsung Galaxy SII 500 de lei
http://web13.net/201...tphone-rcs-rds/
Nu e de la RDS exact, nu citeaza sursa, dar informatiile par credibile
Si preturile abonamentelor...care sunt? Cifra de dupa Smart reprezinta pretul abonamentului?
“I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.”
DH Lawrence
Posted 19 May 2012 - 12:46 PM
Timp de 1 an si cateva luni m-au mintit ca-mi aduc receiver HD si stick de internet.
Nimic.
Pana la urma am plecat la alt provider.
Sper ca la telefonie sa fie ceva mai seriosi.
“I never saw a wild thing sorry for itself. A small bird will drop frozen dead from a bough without ever having felt sorry for itself.”
DH Lawrence
Posted 19 May 2012 - 09:52 PM
Mi-a tras-o vodafone cu un stick de net si am platit 2 ani un serviciu pe care nu l-am folosit absolut deloc...asa ca, hartile chiar nu au legatura cu realitatea, ci doar cu marketingul...
DH Lawrence
Also tagged with one or more of these keywords: rcs&rds, cosmote, vodafone, orange
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users