Clicky

Jump to content

[Game - paid] Torchlight II for PC


Guest Deio

Recommended Posts

Cei care se mai joaca pe PC, stiu ca e greu cu preturile astea, iar in vremurile moderne, hardware-ul costa.

Unii spun ca traim in "post-PC era", se inseala si spun prostii, sa ma duc la Intel si sa le spun sa opreasca liniile de productie procesoare? :)

In fine, daca mai tineti minte Diablo si Hellfire, joc produs de Blizzard, inainte de prostia de WoW (sper sa nu mi-o iau ca ii zic prostie, dar cam asa e, e sugativa de bani si incepe sa piarda teren), au fost jocuri RPG adevarate, in care trebuia sa umbli frate ore in sir, sa joci serios, sa dai in stanga si in dreapta si sa iti faci armuri si arme bune. Sa faci multe questuri, etc.

 

Au mai fost si alte tentative, clone de-a dreptul de a face jocuri la fel. Unul reusit se pare ca a fost Sacred, produs de Ascaron Entertainment, dar se pare ca au intrat in faliment ulterior, ca orice companie care are succes prea rapid si este inghitita de concurenta.

 

Uite ca echipa respectiva a decis sa plece din Blizzard, e lesne de inteles motivul, astfel au continuat conceptul de Diablo si l-au lansat pe "Torchlight" I si II, doua jocuri bune care vin sa reinvie "old-school RPG".

Torchlight costa 20$, e furt fata de 300 lei cat e un joc prin Auchan sau Diverta mai nou, sau Media-Galaxy. Echipa se numeste acum Runic Games.

Se poate cumpara de pe Steam cu un card de plati online.

 

http://www.torchlight2game.com/

 

Se pare ca accepta si PayPal, ceea ce este interesant. Nu multi accepta astfel de plata, cel putin nu distribuitorii de jocuri, care isi mai pun si ei un adaos.

Link to comment
Share on other sites

Am doar primul Torchlight, am jucat putin. Un joc similar este Magicka, e facut de un studio din Europa. Vor veni reduceri mari iar, daca il aveti pe Steam, lasati un ID aici.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use