Mihnea 2,508 Posted June 13, 2014 Report Share Posted June 13, 2014 Așteptam și câteva impresii. 😠Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted June 14, 2014 Report Share Posted June 14, 2014 O să-l încerc. Nu a abandonat, am văzut pe Google+ ca e în San Francisco timp de doua luni. E de apreciat ca nu a plecat fără sa compileze un kernel compatibil cu 4.4.3. Omul are 6 Nexus uri de care trebuie sa se ocupe, mai nou lucrează și pe HTC M8, nu poți cere update frecvent. Cat despre Hellscore, as vrea să-mi spui cât pierde peste noapte și cam ce SOT ai. Poate trec de la r209 test la Hs. Nu-mi arde sa pun ROM-ul iar, ca le încercam eu pe toate. LE: Mi-a plăcut foarte mult la Franco ca telefonul bootează mai repede decât cu orice alt kernel. Mi-a plăcut ca pot controla și când sa intre în acțiune și celelalte 2 nuclee, Per App Modes. Sent from my Nexus 5 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
berila_mz 477 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 O intrebare legata de retele la N4: - de ce nu se conecteaza automat la o retea din roaming in momentul trecerii granitei, ramane fara serviciu; daca ii dau sa caute retelele si aleg selectare automata nu se inregistreaza; singura metoda e prin selectare manuala a retelei. De exemplu un G2 pe acelasi Orange RO, cand trece granita isi ia o retea de roaming fara batai de cap si revine la normal in tara fara interventia utilizatorului. Quote Link to post Share on other sites
Andrei P. 2,919 Posted June 15, 2014 Report Share Posted June 15, 2014 Ca să nu facă cost nedorit? sent from my G2 running Mahdi 4.4.3 by dr87 Quote Link to post Share on other sites
berila_mz 477 Posted June 16, 2014 Report Share Posted June 16, 2014 Nu pt cost. Nu am semnal pt ca nu se inregistreaza deloc. Practic nu pot suna sau sa fiu sunat pana nu selectez manual reteaua, in timp ce la alte telefoane nu tot selectez reteaua cand trec in alta tara ci se selecteaza automat. Quote Link to post Share on other sites
Tyler Durden 310 Posted November 14, 2014 Report Share Posted November 14, 2014 Eu l-am pus asa. Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts