corsarunegru Posted July 31, 2021 Report Share Posted July 31, 2021 Urmaresc de mai mult timp recenziile voastre ( doar pina la jumatate , pina la camere ,foto , video ). Nu stiu de ce puneti accentul pe camere ( cati credeti ca cumpara un telefon special pentru poze ) pentru ca marea majoritate dintre noi ( muritorii de raind ) nici nu stim ce sunt acei termeni ( poza arsa , fara sharp etc.) Cei care vor fotografii cumpara DSLR . Telefonul este facut in primul rind pentru comunicare . Pentru mine un review la un telefon ar trebui sa contina teste despre ecran , baterie , benchmark cpu ,gpu si conectivitate ( in toate retelele : Digi , Orange ,Vodafone si Telekom),mai putin camere . De ex . nu toate noile tehnologii functioneaza in toate retelele ( 5g ,lte,volte,vowifi , hdvoice etc.) De ceva timp caut sa cumpar un telefon 5g ( max. 1500 lei ) si nici un youtuber nu spune ce vreau eu sa stiu , daca in reteaua Digi telefonul este compatibil si merg tehnologiile enumerate mai sus . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
safiw Posted March 15 Report Share Posted March 15 (edited) I don't really understand what you are looking for. SHAREit MX Player Edited March 15 by safiw Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts