Sebi Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 (edited) Cu google translate poți folosi traducerea offline, adică descarci niște pachete cu limbile pe care le vei folosi fără conexiune la internet. Aplicația să poată traduce din germana/engleza/franceza în limba română, să introduc eu cuvinte pe care vreau sa le traducă. Sper ca ai înțeles ceva, ceva. Nu știu cum să-ți explic mai bine de atât.. Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Edited March 25, 2014 by Sebi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 Am mai auzit de tranzila translator, dar nu știu dacă merge offline. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DTTR Posted March 25, 2014 Report Share Posted March 25, 2014 omul vrea traducere de CUVINTE nu de propozitii. deci orice dictionar cred ca il poate ajuta. cert este ca NICI o aplicatie de traducere nu e perfecta. eu ca sa traduc cu google translate sa trimit unui client din italia un email, trebuie sa folosesc google translate din engleza in italiana pentru ca din romana in ORICE alta limba este un dezastru. mai mult, pentru ca sa functioneze o aplicatie de traducere UTILIZATORUL trebuie sa posede abilitati lingvistice peste medie pentru limba materna sau pentru limba DIN CARE doreste traducerea, astfel incat sa poata sa spuna acelasi lucru in 2-3 moduri diferite folosind cuvinte asemanatoare. spre exemplificare: pentru a se reusi utilizarea unei aplicatii de traducere UTILIZATORUL are nevoie de cunostinte peste medie de gramatica si sintaxa a limbii materne sau a limbii DIN CARE urmeaza sa faca traducerea, reusind astfel sa reformuleze in 2-3 moduri diferite ideile folosind sinonime. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi Posted March 26, 2014 Report Share Posted March 26, 2014 Eu vreau sa traduc numai din engleza/germană /franceza NUMAI în limba romana... Trimis de pe al meu veceu, folosind Tapatalk 14. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Aș vrea să recomand o aplicație pentru wallpapere pe smartphone,se numește 500 Firepaper și autorul ei este Chainfire(binecunoscut developer;câteva din aplicațiile sale sunt SuperSu,Mobile Odin,Triangle Away,etc).Aplicația este gratis,autorul lăsând la alegerea fiecăruia să doneze doar dacă vrea.Aplicația este în Google Playstore. Drept să spun de când am această aplicație,am găsit liniștea interioară în ceea ce privește wallpaperele:)) mesersmith, Andrei P. and IonuÈ› 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mesersmith Posted March 28, 2014 Report Share Posted March 28, 2014 Da, am instalat-o si eu acum. Foarte buna. Thanks. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 HiFont Dacă aveți intenția să schimbați fonturile în smartphone-ul vostru,atunci aceasta este aplicația de care aveți nevoie.Aplicația este gratis,oferă numeroase fonturi,și o găsiți în Google Play. Recomandarea mea personală este pentru "sonysketchef",dar aici e chestiune de gusturi,puteți găsi o mulțime de alte fonturi care să vă placă. Trimis de pe Marte IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Trebuie root? Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Nu, fără root. Aș fi scris în descriere dacă trebuie. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Uite ce imi arată când vreau sa îl selectez: Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Master_B Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Ai dreptate,din păcate merge mai mult la Samsung: 1.Support Galaxy phone to change font (No root needed) 2.Support HTC,Motorola,Lenovo,Huawei and other phones to change font(Root needed) 3.Support to custom your own fonts 4.Easy to operate,no tedious steps. 5.Easy to restore the default font Support Galaxy S3,S4,Note,Note II without root Trimis de pe Marte Uite ce imi arată când vreau sa îl selectez: Trimis de pe G2 Încerc să-mi răscumpăr greșeala,și î-ți recomand un widget frumos:Event Flow Calendar Widget:) Trimis de pe Marte Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Mersi, arată super Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted March 29, 2014 Report Share Posted March 29, 2014 Link Bubble Pro. Merită fiecare leu. IonuÈ› 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrei P. Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Am varianta free.Varianta pro ce ofera in plus? Trimis de pe G2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduEmanuel Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 A aparut in google play o aplicatie extrem de interesanta creata de un dezvoltator roman si care se numeste Mobil Team.Aceasta aplicatie este utila conducatorilor auto,in trafic,permitand postarea de alerte specifice cat si vizualizarea de radare,echipaje de politie sau alte pericole din trafic! Un mare atu al acestei aplicatii este posibilitatea de a initia si asculta un apel audio atat pe multitudinea de canale existente cat si individual prin modulul 1la1! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gastarbeiter Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Ai postat cred ca pe toate forumurile de specialitate, esti cumva dezvoltatorul? Daca da, felicitari! Sent from my iPad using Tapatalk Andrei P. and Innoxius 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Innoxius Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Da, nu inteleg de ce, cand isi prezinta cineva aplicatia, nu zice "Eu am facut-o". Parca le-ar fi rusine. O fi de la ADN-ul de Romania ? Nu, domnilor si doamnelor, e o mandrie. Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tyler Durden Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Link Bubble Pro unlocks the full feature set of Link Bubble. Upgrades include: • Infinite number of tabs (free version is limited to just one tab). • Load links from all apps on your device (free version intercepts links from just one app). • Remove the upgrade incentives throughout the free version. • Support me so I get to make more of these apps Andrei P. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduEmanuel Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 (edited) In mod sincer as fi vrut sa ma pot lauda ca am facut eu aceasta aplicatie,dar nu e cazul! Am deschis acest topic in ideea de a vedea si descarca aceasta aplicatie cat mai multi useri,pentru ca o consider utila si interesanta! Nu am vre-un interes material cu privire la Mobil Team! Edited March 30, 2014 by RaduEmanuel Sebi, Innoxius and axl666 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
axl666 Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Nu am reusit sa aflu cum sa asculti mesaje de la alti useri. Poti decat emite tu. Pare interesanta aplicatia, dar fara un numar mare de useri e inutila. Am postat si eu prin cercurile mele, sa speram ca va aduna curand suficienti useri. Sent from my Android device Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaduEmanuel Posted March 30, 2014 Report Share Posted March 30, 2014 Exact asta e motivul pentru care am postat,aplicatia poate fi extrem de utila cu conditia sa existe multi useri! Ca sa poti trimite mesaj individual unui user trebuie sa-i poti vedea nikname prin apasare pe patratul corespunzator,apoi dupa ce accepta prietenia,tinand apasat din nou 2secunde se deschide o fereastra cu chat,vox si astfel se poate lua legatura individual 1la1 Sent from my iPad using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ionutzvip Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Cine vrea versiunea beta 9 o gaseste citind articolul asta. Poate interesează pe cineva http://www.droid-life.com/2014/04/01/want-to-run-facebooks-new-android-app-ui-follow-these-simple-steps/ Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Eu sunt tester și primesc zilnic update-uri. Sent via aifon cu Android 6.3 on board Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sp1tfire Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Si eu sunt inscris in programul alpha. Buba e cum mai selectez varianta de timeline acum: most recent posts sau most important. Se pare ca optiunea a disparut, iar timeline-ul meu o varza totala. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
candrei Posted April 2, 2014 Report Share Posted April 2, 2014 Aseară și-a făcut update dar încă am opțiunea. Sent via aifon cu Android 6.3 on board Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts