Clicky

Jump to content

Problema baterie Samsung Galaxy A5-2017


Recommended Posts

Salut! Am si eu o problema cu Samsung Galaxy A7. 

Il detin deja de 2 ani jumatate; telefonul merge bine, nu am avut probleme majore cu el, pe langa orice telefon care innainteaza in varsta, este si normal sa dea semne de necorespundere a comenzilor, buguri, lag.

Nu de asta am venit sa ma plang ci de o problema cu bateria. De acum o vreme, 2 luni sa fiu mai exact eram in parc, alergam si ascultam muzica. Evident, consumul bateriei era destul de ridicat pentru ca foloseam Spotify si nu aplicatia Samsung Music + date mobile active. De la un procent de 87% al bateriei, brusc, la 12%. Am ramas uimit.

Nu am mai avut probleme de genul pana acum cu alte telefoane decat cu acesta. Tin sa precizez si faptul ca erau 0° afara. Poate putin prea frig pentru rezistenta telefonului. Voi ce ziceti?

Ultima intamplare de genul acesta a fost chiar ieri cand am iesit afara. O temperatura mai ridicata, 5° spre deosebire de 0°. Aveam 93% baterie, ma gandesc sa intru pe youtube sa ma uit la un videoclip. Ma uit maxim 10 minute, cand primesc notificare: Aveti 5% baterie. Conectati incarcatorul. Ajung acasa, bag telefonul la incarcat si vad ca intr-o jumatate de ora de la 5 ajunge la 46; stagneaza, stagneaza si tot stagneaza. Am zis ca asta mi-a fost si cu telefonul asta, trebuie sa imi iau altul nou.

Dar azi dimineata cand m-am trezit, de la 23% sau cu cat ramasese de aseara, ma trezesc cu el la 89%. Mai mult sa te ia rasu cand vezi asa ceva.

Ce parere aveti? Trebuie sa imi schimb bateria sau sa am grija frigului?

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use