Clicky

Jump to content
rnzrazvan

problema s2 samsung kies

Recommended Posts

salutare, am facut un schimb astazi cu un s2 si sunt nou pe softul android,eu folosind ios de 3 -4 ani .. in fine , am instalat samsung kies si am conectat telefonul si tot se incarca incarca incarca si nimic dar in schimb am putut intra pe USB-ul care l vede in my computer ce are telefonul si ca exemplu daca intru in folderul music pot sterge melodii de acolo si se sterg si de pe telefon :) asa ca intrebarea e urmatoarea :

pot pune contactele din Windows Adress Book pe telefon prin acesta cale ? sau ce pot sa fac sa mi pun contactele pe telefon daca nu mi vede kies`u telefonu?

 

am incercat cu debuging usb si degeaba , il activam si il lua kies`u dar aparea aceeasi chestie se sincronizeaza , il dezactivam spunea sa ma duc la setari si sa l activez si ca aceasta versiune ce o am nu e buna... dar e luata de pe samsungkies (site)

post-1135-0-48943800-1349194643_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

Telefonul tau e cu root si CWM dupa cum se vede acolo. Mai mult ca sigur ca ai un ROM neoficial, Kies nu recunoaste telefoanele care au CSC-uri si ROM-uri diferite.

Contactele nu le poti pune pe telefon decat daca sunt in formatul *.vcf care sunt recunoscute de Android. Daca era telefonul vazut in Kies, transferai contactele din Outlook, sincronizate mai devreme cu iTunes, in S2.

 

Poti inca sa o faci, dar trebuie sa renunti la ROM-ul custom si sa treci la unul oficial care sa fie compatibil cu Kies. Sau intri la Smamobile si iei ROM de acolo, il descarci, ai utilitarul Odin, iar ghidul de flash se afla tot acolo.

Si pe forum la noi sunt tutoriale.

 

 

(Mutat topicul in sectiunea S2)

Share this post


Link to post
Share on other sites

poti sa imi lasi un link cu toturial ce ar trebui sa fac de la inceput pana la sfarsit si sa imi spui te rog la ce ar trebui sa fiu atent ,la erorile ce le voi intampina sau altceva? si unlock-ul daca trebe facut in caz ca este codat pe vreo retea

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use