Alexa91 0 Posted November 1, 2019 Report Share Posted November 1, 2019 Salut,am o problema in timpul convorbirilor la telefonul samsung s10(ex:se inchide spontan,se pune in mod asteptare,se formeaza alte numere,etc)Am inteles ca are legatura cu senzorul de proximitate.Mai are cineva vreo problema asemanatoare?Cum se poate rezolva?In setari nu se gaseste senzorul.Merci anticipat Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,044 Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 Pe acest forum sunt oameni cu condiție materială modestă. Nu prea își permite lumea S10.Dar S10 este acoperit de garanție internațională, poți încerca trimiterea în service.Sent from my LG-H870 using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted November 4, 2019 Report Share Posted November 4, 2019 @Alexa91 Mă gândesc că a luat cumva apă. În aceste cazuri se manifestă în acest fel. Ai putea încerca metoda „orezul”. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts