Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare. Trebuie să facem ceva legat de modul cum pot fi raportate postările. Se pare că pot trimite rapoarte chiar și cei care nu sunt logați. M-am săturat să marchez ca închise tot felul de raportări la mișto ale unor postări. Ar trebui limitată raportarea la useri înscriși și care sunt logați, ca să putem eventual să-i muștruluim puțin. E bătaie de joc sau mai rău, trolling la nivel invizibil (cel mai rău tip de trolling). Ultimul raport este ăsta http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/modcp/reports/250/.

Guest a scris acum 9 ore: "Multumesc mult pentru clarificare. Problema este ca nu am o cantitate mare de polen acum si as dori sa o pastrez in congelator. Cum procedez in acest caz sa nu congelez si furnicile si sa scap daca se poate de impuritatile din el? multumesc". Serios?!?!?!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu știu dacă postarea a ajuns unde trebuie. @Deio , @Innoxius sau @Szilárd Ervin Szőgyenyi, poate voi puteți rezolva problema. Trebuia să postez în zona dedicată moderatorilor și adminilor, dar nu am putut posta acolo. Se poate crea o zonă generală pentru probleme și apoi topicul poate fi mutat acolo. Eu nu pot adăuga zone, doar topicuri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use