Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Salutare. Trebuie să facem ceva legat de modul cum pot fi raportate postările. Se pare că pot trimite rapoarte chiar și cei care nu sunt logați. M-am săturat să marchez ca închise tot felul de raportări la mișto ale unor postări. Ar trebui limitată raportarea la useri înscriși și care sunt logați, ca să putem eventual să-i muștruluim puțin. E bătaie de joc sau mai rău, trolling la nivel invizibil (cel mai rău tip de trolling). Ultimul raport este ăsta http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/modcp/reports/250/.

Guest a scris acum 9 ore: "Multumesc mult pentru clarificare. Problema este ca nu am o cantitate mare de polen acum si as dori sa o pastrez in congelator. Cum procedez in acest caz sa nu congelez si furnicile si sa scap daca se poate de impuritatile din el? multumesc". Serios?!?!?!

Link to post
Share on other sites

Nu știu dacă postarea a ajuns unde trebuie. @Deio , @Innoxius sau @Szilárd Ervin Szőgyenyi, poate voi puteți rezolva problema. Trebuia să postez în zona dedicată moderatorilor și adminilor, dar nu am putut posta acolo. Se poate crea o zonă generală pentru probleme și apoi topicul poate fi mutat acolo. Eu nu pot adăuga zone, doar topicuri.

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use