Stefanita 0 Posted February 20, 2019 Report Share Posted February 20, 2019 Salut comunitate, am achizitionat un Samsung Galaxy S8, acum 5 luni. Pana acum o sapt nu am avut nici un fel de problema cu acest telefon, binenteles ca i-am pus husa si folie la timp, dar acum o sapt am avut marea neplacerea ca sticla de pe display sa se sparga. Am fost la un service autorizat, si acestia mi-au spus ca trebuie schimbat. Marea mea problema este ca nu imi permit un telefon nou ( iar), cred ca singura varianta ar fi sa cumpar unul de la dezmembrari, desi si aici sunt preturile cam mari. Am gasit totusi unele accesibile aici [LINK_SCOS] Ce sa fac ? Un display nou, sau SH sau un telefon nou. Voi ce imi recomandati? Link to post Share on other sites
Madalin P 2 Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Un display te costa mai putin ca un telefon. Asta daca nu e reclama mascata la site-ul care l-ai pus in link.Sent from my SM-A530F using Tapatalk Stefanita and berila_mz 1 1 Link to post Share on other sites
Stefanita 0 Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Am mai avut un J3 inainte si stiu din experienta ca baietii de la sevice nu pun mereu piese de calitate. Inteleg ca e mai ieftin un display decat un telefon dar pe termen lung nu stiu daca renteaza, poate intampin probleme cu touchscreen. De exemplu la J3-ul de care vb, au aparut niste pete albe pe ecran , la inceput nesesizabile, am intrebat pe careva care lucreaza la sevice si a zis ca e de la lipici .... wtf ? Cred ca mai bine il vand asa cum e si imi iau altul. Ps: Siteul acela, or fi ei mai ieftini decat alti, gen Quikmobile, Emag .... etc, doar ca nu prea merge La ora 9:28 e down probabil ca de la oferta a dat lumea buluc Link to post Share on other sites
Madalin P 2 Posted February 21, 2019 Report Share Posted February 21, 2019 Daca vrei garantie pe lucrare sau o calitate cat de cat....mergi la service Samsung (ESD)Sent from my SM-A530F using Tapatalk Link to post Share on other sites
Stefanita 0 Posted February 21, 2019 Author Report Share Posted February 21, 2019 Ms Mădălin👍 Link to post Share on other sites
Recommended Posts