Clicky

Jump to content

Intrerupator WIFI


MaryanCercel

Recommended Posts

Va salut. mi-am achizitionat un intrerupator cu WIFI (vedeți in video din link) Am in sufragerie o lampa cu doua neoane de tip LED și când am montat acest intrerupator am observat ca rămâne aprins (de parca neoanelor aveau bateri descărcate) mai mult stins și când închizi și când pornești intrerupatorul rămâne aprins. ce Becuri îmi trebuie pentru a merge perfect. in perete am decât doua fire pentru un canal.

9e29fb8ac26bcc44638550116ed12ed5.jpg

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Tu trebuie sa ai trei fire pe intrerupator. Nul (nu sunt sigur ca ai, se vede un fir galben, poate ala sa fie), faza intrare (Lin firul pe care ai curent cand pui creionul de tensiune, probabil la tine e firul rosu) si Lout (firul albastru care duce catre lampa). Trebuie sa te asiguri ca rosu si albastru nu sunt invers fata de cum am spus eu. Daca nu ai nul (in instlatiile mai vechi nu prea exista) atunci nu poti alimenta intrerupatorul si nu va lucra.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Daca firul galben duce la neon (probabil ai avut intrerupator dublu) atunci ai rezolvat problema. Leaga firul galben de nulul de la neon si vei avea la intrerupator si nul. Nu este clar cei cu firul ala. Fii sigur ca ai un capat la intrerupator si un capat la neon.

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Haaaaa, Multumesc. mai aștept umpic sa văd ce sfaturi mai primesc. Pana una alta cineva de pe Facebook mi-a dat un link și voi lua legătura cu ei. Voi reveni in cel mai scurt timp posibil cu situația mea. https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://www.livoloworld.com/livolo-lighting-adapter-the-saviour-of-the-low-wattage-led-lamp-VL-PJ01&ved=2ahUKEwilvNOO-_HfAhUSfBoKHT3hC74QFjALegQIBRAB&usg=AOvVaw3heTnrHgaDYxKnrKkDi9Fl&cshid=1547630081896


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Am revenit. am făcut legăturile la Intrerupatorul WIFI așa cum urmează.
Galben/Verde la Nin
Roșu la Lin
Albastru la Lout.3e5f8b217074ab3bb18e7ed1111eb207.jpg
Iar la Neon Firul Galben/Verde Am legat la Roșu (niciun rezultat) Am legat la Albastru (niciun rezultat) Am masurat Firul Galben/Verde de la un cap la altu adică de la intrerupator la bec. surpriza? Nu are continuitate. undeva cred ca este intrerupt pe traseu. In cazul asta sunt legat de maini nu mai știu ce sa fac.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Esti sigur ca ai identificat capatul galben la neon? Acel capat trebuie legat impreuna cu nulul neonului (din plafon ies trei fire: unul albastru care vine de la intrerupator, unul galben care vine de la intrerupator si inca unul care vine dintr-o doza si reprezinta nulul) nu de altceva. Cel mai bine chemi pe cineva care se pricepe sa nu faci vreo prostie.

 

Trimis de pe al meu GT-N7100 folosind Tapatalk

 

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use