Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
Mikefmv

Redare video format portrait/landscape

Recommended Posts

Salut!

De curand am facut o plimbare prin natura,deci si poze ,filmulete,etc.Doar ca unul din filmulete nu vrea sa fie redat cum a fost filmat.Eu l-am filmat in mod landscape,adica cu telefonul "intors" pe orizontal,dar cand dau play fie pe telefon,fie pe pc,filmuletul ruleaza aiurea,adica in format portrait.Stie cineva cum se poate intoarce?

Ideea e ca am mai filmat dupa aia mai multe clipuri si niciunul nu face asa.Bineinteles ca filmuletul cu pricina e cel mai lung si cel mai "de pastrat",caci legile lui Murphy functioneaza!

Edited by Mikefmv

Share this post


Link to post
Share on other sites

Uita-te la proprietatile lui. Incearca sa-l bagi intr-un editor video. Poate ca in loc sa aiba 1280x720, el are la proprietati 720x1280. E posibil ca aspect ratio-ul sa fie bulit, in cazul asta trebuie sa-l prelucrezi cumva.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am patit si eu asa ceva...Dar nu era un filmulet foarte important. La mine pe telefon cand vroiam sa il vizualizez si aveam auto rotate activat, mi-l intorcea invers:))).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use