Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Mi am cumparat de o luna un S2 functiona perfec nu aveam treaba cu aplicatiile le instalam rulam si functionau ok.Dupaia am intrat in el am facut root apoi am bagat android 4.0.4 dupa care am trecut iar la 4.0.3 iara la 4.0.4 apoi am bagat kernel speedmod asta din cauza ca la unele jocuri le deschid se apare ca se incarca apare logo ul apoi iara ca se incarca iara logo ul etc.Si face tot asa.Aproape la majoritatea cam 60la sut si numai la cele HD.Si a inceput sa se miste parca si mai greu.Habar nu am ce sa i mai fac ceva soluti?AM bagat romu oficeal de pe sammobile; am bagat si 4.0.3 de la cosmote romania si 4.0.4 dar la fel face.Telefonu e luat de la cosmote.I am dat si factory reset si nimica.ms

Edited by kdyalex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mi am cumparat de o luna un S2 functiona perfec nu aveam treaba cu aplicatiile le instalam rulam si functionau ok.Dupaia am intrat in el am facut root apoi am bagat android 4.0.4 dupa care am trecut iar la 4.0.3 iara la 4.0.4 apoi am bagat kernel speedmod asta din cauza ca la unele jocuri le deschid se apare ca se incarca apare logo ul apoi iara ca se incarca iara logo ul etc.Si face tot asa.Aproape la majoritatea cam 60la sut si numai la cele HD.Si a inceput sa se miste parca si mai greu.Habar nu am ce sa i mai fac ceva soluti?AM bagat romu oficeal de pe sammobile; am bagat si 4.0.3 de la cosmote romania si 4.0.4 dar la fel face.Telefonu e luat de la cosmote.I am dat si factory reset si nimica.ms

i-ai facut unroot si factory reset?

intra pe xda la sectiunea dedicata telefonului tau si cauta metodele.

fa-i unroot si factory reset si apoi sa spui daca la fel face.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am bagat acuma Android 2.3.5 de la grecia si se misca foarte bine si merge instalate si joacele.Am incerca 3 care stiam ca nu merg si functioneaza.Acuma fac update de sfot direct din telefon sa vedem ce zice.Parca versiunea 2.3.5 e prea veche.

 

Am instalat clockwordmod si im zice ca telefonu trebuie sa fie root at sa functioneze poweruser deci nu est rootat

Edited by kdyalex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am facut update de pe telefon direct la 4.0.3 si intru in joc si nu mai merge :( habar nu am ce sa i mai fac.Acuma descarc 4.0.4 pt romania de la orange

 

 

Pe 2.3.5 Merge perfect dar pe 4.0.3 sau 4.0.4 intra in joc joc 2 minute si ma scoate afara :( 2.3.5 arata go=roaznic am bagat tot 4.0.3 si astept sa apara 4.1 poate se rezolva atuncea.

Edited by kdyalex

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am facut update-ul la 4.0.4 prin keys si de atunci mi se blocheaza si consuma multa baterie. Nu face decat sa inchida ecranul si atat. Sunt nevoit sa ii scot bateria, iar procentul de la baterie scade foarte mult, ultima data cand i-am scos bateria arata 65%, cand l-am pornit arata 32%. Mai are cineva problema asta?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am facut update prin kies la 3 buc s2 si la niciunul nu am avut nicio problema.

Totusi, cred ca ai vreun program care nu stie sa lucreze in ICS.

Dezinstaleaza pe rand programele pe care le suspectezi sau fa un factory reset si nu instalezi nimic pana nu te convingi ca totul e ok.

Apoi, instalezi pe rand softurile pe care le aveai si reverifici telefonul, incercand sa-ti dai seama care dintre ele cauzeaza problemele.

 

Eu am mai instalat Advanced Task Killer si cand e un program care nu raspunde, imi dau seama, pentru ca se blocheaza si task killer-ul.

Le debifez pe rand si incerc pana-mi dau seama care program face pe nebunul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am facut update-ul la 4.0.4 prin keys si de atunci mi se blocheaza si consuma multa baterie. Nu face decat sa inchida ecranul si atat. Sunt nevoit sa ii scot bateria, iar procentul de la baterie scade foarte mult, ultima data cand i-am scos bateria arata 65%, cand l-am pornit arata 32%. Mai are cineva problema asta?

 

Am avut eu problema asta cand aveam S2. Este posibil sa fie si din cauza bateriei care si-a terminat viata. De cat timp ai telefonul ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aveam 4.0.3 inainte si nu am instalat nimic nou. O sa incerc cu factory reset, dar nu prea vroiam sa reinstalez totul si sa refac setarile. O sa revin cu detalii. Multumesc de raspuns. O seara buna!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Inainte de a pune ics-ul, simteai ca ar fi ceva in neregula cu bateria?

Ca mi-e putin peste mana sa inteleg cum se duce bateria exact cand pui ics-ul...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai din cate stiu eu, 4.0.3 e tot ICS la fel ca si 4.0.4 care e de fapt un update.

Eu nu am "simtit" vreo neregula cu al meu device (tot cu 4.0.4) in afara de eroarea Sopcast-ului vizavi de TV Online, eroare confirmata pe cel putin alte doua SII-uri.

 

Send from my Galaxy SII

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bateria pierde cam 20-30% doar cand se blocheaza si trebuie sa ii scot bateria, in rest bateria e ok si nu imi da nici o eroare.

Edited by silt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Regret ca am facut prostia asta de update.

Trebuia sa banuiesc ca o sa faca figuri pentru ca si iubita mea pe SIII a avut probleme cu 4.0.4.

Versiunea asta este la fel de buna ca Vista de la Windows.

O sa incerc in weekend sa ii dau un factory reset si poate nu imi mai face probleme.

Edited by silt

Share this post


Link to post
Share on other sites

Probleme cu S2 cum a spus cineva cu acea aplicati Online TV si Sopcast o am si acum... Ce se intampla cu ea? Si pe S2 si pe S3 dupa un timp da eroare... La mine la S3 fuge procentajul de la baterie...si nu inteleg de ce, de la 88 la 86 si aseara de la 12% la 4% dupa doar 1 minut... ICS-ul asta face figuri...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, cu aplicatia aia de tv, tot nu m-am lamurit.

Pe tableta la mine merge, la fel si pe note, dar pe s2 dupa un timp moare si nu mai merge deloc.

Nu prea am inteles ce-i cu ea, merge dupa cum bate vantul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Aceeasi problema ca si silt o am si eu. telefon de 4 luni de zile.

 

am avut pe el toate versiunile de android posibile. va rog sa-mi confirmati daca cei ce aveti aceasi problema ati instalat aplicatia TV Online Romania cu sopcast pe telefon. si daca, cei ce nu au instalat-o nu au aceasta problema.

 

mie mi se pare ca aceasta aplicatie da problema asta pe S2. Nici nu ma pot abtine sa nu o ionstalez :((

 

mentionez ca detin un rahat de tableta evotab fun pentru fica-mea ... nu vreau sa fac reclama de nici un fel tabletei doamne fereste .. dar precizez modelul ca sa fie mai concret cazul... pe care aplicatiaTV Online Romania functioneaza perfect. nici nu mananca atatea resurse (aici ma refer la baterie) ca pe s2.

 

sunt interesat daca am dreptate cu aplicatia ... sa stiu sa nu ma mai ating de ea... sau cineva a constatat ca din alta cauza s-ar comporta asa S2-ul ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, problema persista pe S2, am testat aplicatia pe Galaxy Nexus S, pe Allview P5, pe Motorola Xoom si functioneaza pe toate.

Pe S2 merg OK programele care au player alternativ si ..... cand vrea telefonul merg si restul :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

la mine pe S2 merge aplicatia TV Online Romania. Acum am instalat sopcast 0.8.8 si vad ca nu am sonor. in schimb pare ca nu se mai blocheazza telefonul de trebuie sa-i scot bateria ca sa-l repornesc... mai urmaresc cateva zile.

Share this post


Link to post
Share on other sites

la fel si la mine. intr-o zi mi se blocheaza de 3 ori la rand... apoi nu se mai blocheaza o saptamana... ceva de genul asta.

 

si la fel. cu cat il las mai mult blocat, cu atat imi scade mai mult din baterie.

 

si am mai observat ca nu pot primi apeluri... insa in status la baterie, scaderea brusca e din momentul in care incerc sa-l deblochez. cu cat il las mai mult blocat, cu atat scade mai mult bateria.

 

cred totusi ca e de la sopcast. verifica te rog ce sopcast ai instalat pe telefon. e cumva 0.8.7 ? eu am impresia ca mia pe s2 aplicatia TV Online imi instaleaza 0.8.7.; insa pe tableta, unde nu am nici o problema cu ea mi-a instalat 0.8.8. vad ca nu am sonor pe s2 cu Sopcast 0.8.8. se poate ca numai la 0.8.7 sa faca figuri cu blocarea bateriei ...

 

daca mai face figura asta... o sa fac reset la setarile din fabrica si o sa urmaresc. nu mai instalez nici o plicatie sa vad care-i treaba. vreau sa zic ca am avut toate sistemele de operare instalate. si problema asta am observat ca se intampla dupa ce instalez sopcast 0.8.7.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use