Clicky

Jump to content
mesersmith

Aplicatie dual-sim

Recommended Posts

M-am uitat pe ici pe colo dupa o aplicatie ceva mai complexa despre dual sim si despre cum poate ea sa managerieze sim-urile.

In fapt, acum odata cu Note 8, am si eu dual sim, insa mereu l-am urat si nu mi-a placut. Insa acum am un telefon pe care il tin numai la serviciu si inca unul personal. 

Daca ar exista o aplicatie care efectiv sa inchida un sim de la ora 18 la 09, ar fi perfect, pentru ca as putea renunta la un telefon.

Stiti de existenta vreunei aplicatii de dip manager dual sim? Foloseste cineva?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da, din pacate  nu exista nimic de genul asta si chiar sunt surprins cum de cei care au sim card de serviciu bagat in telefonul propriu dual sim, nu sunt deranjati de apelurile de pe acel card de serviciu.

Si tot asa, stau si ma minunez ca porcul la portocale, cum dracu la 1000 de euro, Samsung nu s-a prins ca trebuie sa faca un SIM card management asa cum trebuie.

Nici macar un amarat de widget cu care sa inchizi o cartela sau alta, nu exista, insa exista buton de inchidere daca te duci in setari, intr-o mie de pasi.

Vai de mama lor. Eu nu am folosit niciodata in viata asta un telefon cu dual sim, dar chiar nu credeam ca managementul poate fi atat de prost facut.

Share this post


Link to post
Share on other sites

La Tasker m-am gândit și eu. E o opțiune pe care mulți nu o văd necesară, să se poată închide unul din SIM-uri de la o anumită oră. O aplicație de automatizat chestii ar putea face asta.

Share this post


Link to post
Share on other sites