Clicky

Jump to content
Adrian Tudora

Icon nou - ce reprezintă și cum se dezactivează

Recommended Posts

Salut. După încercarea de a lega telefonul în mod "screen mirorring" cu un sistem DVD auto, mi-a apărut un icon nou lângă rețea (vezi foto), icon pe care nu l-am mai văzut niciodată și nici nu știu ce reprezintă. Problema nu ar fi acest icon, însă de atunci, telefonul intră singur în modul automat de reglaj al luminii ecranului, ceea ce pentru mine, este foarte deranjant. Dacă v-ați "lovit" de problema asta, vă rog să-mi spuneți ce reprezintă și cum pot dezactiva această funcție (nu aș face un hard reset pentru lucrul ăsta). Vă mulțumesc anticipat !

Screenshot_20171113-085536.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Se pare că iconița nu are legătură cu ce ai făcut tu, Download Booster e activat (adică download-ul folosește WiFi, cât și rețeaua mobilă).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Așa este, Mihai. Am căutat mai adânc și am dezactivat "accelerarea descărcării" ... era în meniu lângă "MirrorLink" și probabil l-am activat din greșeală. Cu toate astea, aveți idee de ce intră luminozitatea pe auto fără să-i fac nimic (asta spun cu mare siguranță că are legătură cu ce am făcut) ? Am căutat să văd dacă nu cumva s-a instalat vreo terță aplicație și nu am găsit nimic. Mulțumesc, Innoxius pentru info.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use