DragoÈ™-Mugurel 2 Report post Posted November 12, 2017 (edited) Buna ziua ! Detin un iPhone 5S si doresc sa scap de el cat mai repede posibil din urmatorul motiv zic eu intemeiat Ecosistemul Apple a dat-o in bara rau de tot. Vreau sa zic faptul ca pe 5S viitorul iOS 11 va fi ca iOS 7 pe iPhone 4, un dezastru ! Bateria varza, de-abia prind 3-4 ore Usage De aceea doresc sa apelez la cunostintele d-voastra in legatura cu achizitionarea unui smartphone nou SH Ma indrept spre urmatoarele lucruri: -Performante si baterie orientate spre social media (Facebook , Messenger , Steam etc) exclus jocuri ! -Senzor amprenta -Fast charging -Fara bloatware -Camera decenta (13 mp cel putin) M-am gandit la urmatoarele variante : A5 2016 P9 Lite 2016/2017 Galaxy S6 Orice parere sau recomandare este binevenita ! Multumesc ! Edited November 12, 2017 by DragoÈ™-Mugurel Quote Share this post Link to post Share on other sites
Feri 8,150 Report post Posted November 12, 2017 Zi si un buget.... Poti merge si pe un A5 2017 Quote Share this post Link to post Share on other sites
mesersmith 2,738 Report post Posted November 12, 2017 Esti sigur ca n-o sa-ti vina greu sa folosesti un sistem de operare care e facut de niste unii care au gandit cu mintea lor? Ma gandesc sa nu te incurce cumva. Lasand gluma la o parte, iti recomand un model in functie de bugetul pe care il ai si pe care nu l-ai spus, dar din gama Samsung. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragoÈ™-Mugurel 2 Report post Posted November 12, 2017 Buna seara din nou ! Nu ma incurca cu nimic Apropo cineva mi-a recomandat din gama Xiaomi Redmi 4x ceea ce e foarte ok pt mine Trecerea de la iOS la Android va avea avantaj pentru mine oricum. Din nou multumesc pentru parerile d-voastra ! 1 cretu.mihai.779 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
mesersmith 2,738 Report post Posted November 12, 2017 Da, am auzit lucruri bune despre Xiaomi, insa eu prefer sa merg mereu pe Samsung pe motive de service. Sunt atat de dese, incat orice service de la colt de strada va repara Samsung. Evident, nu trebuie sa te duci la un astfel de service. Apoi, sunt extrem de multe telefoane Samsung sparte, scapate pe jos, asa incat sunt placi de baza bune pe toate drumurile. Nu stiu cum vei proceda daca vei avea probleme dupa perioada de garantie. Iar daca il iei SH, si mai nasol. Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragoÈ™-Mugurel 2 Report post Posted November 12, 2017 Nu de asta... am pe cineva care mi-a recomandat cu caldura Xiaomi pt. ca il are de 1 an si nu a avut vreodata o problema cu el, nu a agatat softul sau alte lucruri M-am uitat la review-uri cu el si mi se pare foarte ok pentru ceea ce vreau eu. Daca crapa asta e mergem inainte 1 cretu.mihai.779 reacted to this Quote Share this post Link to post Share on other sites
cretu.mihai.779 0 Report post Posted November 13, 2017 -Mugurel" userid="16058"] Nu de asta... am pe cineva care mi-a recomandat cu caldura Xiaomi pt. ca il are de 1 an si nu a avut vreodata o problema cu el, nu a agatat softul sau alte lucruri M-am uitat la review-uri cu el si mi se pare foarte ok pentru ceea ce vreau eu. Daca crapa asta e mergem inainteDetin un astfel de tel si e foarte okTrimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragoÈ™-Mugurel 2 Report post Posted November 13, 2017 59 minutes ago, cretu.mihai.779 said: Detin un astfel de tel si e foarte ok Trimis de pe al meu Redmi 4X folosind Tapatalk Ai putea sa imi spui te rog frumos daca are led de notificare si daca se misca optim ? Nu vreau sa am delay cand tastez ceva Cum sunt camera si bateria ? Quote Share this post Link to post Share on other sites
reflavius 2,368 Report post Posted November 19, 2017 Camera -> acceptabila in lumina (sensor Samsung), spre buna daca nimeresti cu sensor Sony....omnivision putin mai slaba ca Samsung!Bateria->peste medie, doar are 4100mA si CPU S625, unul din cele mai ergonomic...Led notificare -> RGB super activ...Daca mai ai 250 lei , mergi pe Xiaomi Mi A1 pentru sistem operate curat si update sigur pana la Android one, camera -ok pentru telefon in asa gama ! Acela are in schimb ca Mi6 led notificare doar alb, dar daca ai o bratara gen miband 2 , nu-ti mai trebuie...plus ca are deja 4GB RAM si ROm 64 GB, dotari bune in 950 lei! Sent from my MI 6 using Tapatalk Quote Share this post Link to post Share on other sites
DragoÈ™-Mugurel 2 Report post Posted November 21, 2017 Multumesc frumos ! Pana la urma mi-am Luat un P9 Lite Gold Totul bine pana acum Quote Share this post Link to post Share on other sites