Clicky

Jump to content

Recommended Posts

Apropo, nu aș mai deschide un topic separat(dacă e nevoie rog să fie mutat), aș dori o părere pertinentă din partea voastră la dilema mea.
Respectiv, în condițiile în care până la Crăciun vreau să îmi schimb actualul Note 5, ce telefon ați alege dintre un Mate 10 Pro, Note 8,LG V30 sau orice altceva,cu excepția iPhone.
Bugetul este în jur de 4000 lei, practic nu este o problemă. E prima dată când sunt complet nehotărât.
Camera foto și displayul sunt primordiale pentru mine.
Că utilizator de Note sunt obișnuit cu stylus , dar nu e o tragedie dacă mă voi lipsi de el, cu toate că mi-a intrat în obișnuință să îl folosesc.
Mulțumesc anticipat și aștept niște păreri.


Trimis de pe Galaxy Note 5 folosind Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Dilema mea provine și din faptul că de exemplu un format ca al lui V30 mi se potrivește mai bine în mână decât la un Note8 care mi se pare o idee cam lung pentru utilizare optimă. Plus că nu sunt un mare fan al formatelor 18,5:9.

Și chiar și designul mi se pare puțin mai frumos, vai ce am spus. [emoji16]

Dar ce mă agață de Note 8 e camera cu zoom și stabilizare pe zoom, care mie îmi folosește mult mai mult decât fotografie wide de pe V30.

La Mate 10 Pro mă deranjează puțin rezoluția, în rest am prea puține date despre el spre lămurire.

Link to post
Share on other sites

Corect, dar de la 2800 cat a fost pretul minim al S8+ pana la 4400, parca nu nu e justificata diferenta, indiferent ca te dau sau nu banii afara din casa.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Cu Pixelul 2 XL. Pixel 2 simplu e mai lipsit de probleme. Eu aș recomanda chiar și un Note 8 SH. Dacă alegi V3 trebuie să ai în vedere că LG dă update-uri foarte neregulate (pun intended) - e foarte posibil să primești la 2-3 luni update, dacă-l primești. Vezi că V30 are și el probleme cu display-ul ca Pixel 2 XL. E păcat, V30 e un telefon foarte bun ca specificații și soft.

Link to post
Share on other sites

Dragii moșului, să vă povestesc "aventurile" mele în legătură cu achiziționarea unui nou flagship.

Așa cum știți unii dintre voi,am văzut la eMag o ofertă la Note 8 căruia i s-a redus prețul de bază de la 4500 lei la 4199 lei și a fost inclus și  în sistemul Buy Back  care se încheie în ultima zi din luna octombrie,respectiv pe 31 octombrie.

Așa cum i-am povestit lui Deio,aveam 2 opțiuni de telefoane pt buy back,respectiv un Note 3 și actualul telefon,Note 5.

Duminică dimineața m-am hotărât să îi fac o vizită mami mele care locuiește în București cu gândul să ajung o fugă și într-un showroom eMag să văd ce "oferte" îmi pot face aceștia la Note 3 sau Note 5.

Zis și făcut, cel mai apropiat showroom în drumul meu obișnuit spre mama,era cel de la Crângași, ca atare m-am oprit acolo.

Am fost întâmpinat la ghișeul care se ocupa de acea ofertă,de un tip flegmatic a cărei față mă irita numai privind-o. I-am comunicat că mă interesează Note 8 la buy back și i-am spus că am 2 telefoane spre evaluare.

I-am întins Note 3-ul ,l-a luat l-a analizat vizual, a consultat un program,după care mi-a spus că îmi poate oferi <b>200 lei</b>. La auzul unei asemenea sume(foarte mică),l-am rugat să îmi evalueze și Note 5,telefon cumpărat în 2015 chiar din magazinul eMag Crângași în care mă aflam.

După ce s-a uitat câteva secunde la el,a consultat o listă și mi-a comunicat că acest model nu poate fi primit la buy back,pentru că nu știu din ce lot face parte și ei nu le primesc. L-am întrebat politicos ce fel de șmecherie e asta,cum un telefon cumpărat de la eMag,vândut de ei nu de alt magazin,nu se poate primi la buy back(Note 3-ul care se putea primi nu era cumpărat de la eMag). Mi-a replicat că asta e situația, că ce contează că l-am cumpărat de la ei.

La un astfel răspuns în zeflemea,nepoliticos, s-a adăugat faptul că cele 2 modele de Note8 expuse pe raft nu funcționau pe motivul comunicat nonșalant de același operator eMag, că aveau probleme cu prizele de alimentare din zona respectivă unde erau expuse telefoanele.Asta într-un showroom,adică un spațiu de prezentare fizică, nu unul online.

Inițial am vrut să caut un șef ierarhic superior să discut cu el,dar aglomerația din magazin m-a făcut să renunț,și am plecat rapid cu un gust amar de acolo.

Mai târziu după ce m-am văzut cu mama am zis să mai fac o încercare măcar să văd telefoanele funcționând în alt showroom,cel mai apropiat de domiciliul mamei mele, respectiv cel din Titan,deschis de puțin timp.

Ajuns acolo,am fost întâmpinat de un operator exact opus celui din Crângași,exagerat de amabil aș spune.

Am văzut telefonul expus care ce să vezi era aprins și funcționa( :) ) ,după care i-am întins Note 3-ul spre evaluare,după ce a consultat același soft și a examinat telefonul mi-a spus că îmi poate oferi pe el, <b>470 lei</b>.În acel moment am rămas o fracțiune de secundă blocat,parcă nevenindu-mi să cred ce aud. Am replicat însă fără ezitare  că este ok și am pornit tranzacția de cumpărare.

Așa am ajuns ca pe un telefon care cu maxim o săptămână înainte era 4500 lei să plătesc în final <b>3 330 lei</b>.

Un preț pe care în acest moment îl consider excelent.

Și asta după ce un angajat, aș spune eu cel puțin neprofesionist(cel de la magazinul Crângași) ca să nu spun altfel ,a tratat un client în batjocură,iar altul,cel de la Titan,ar fi putut să îi dea lecții de bune maniere și de comportament profesionist. Plus generozitate aș aprecia eu. :D

Telefonul este negru adânc,o să pun câteva fotografii cu el, am ajuns foarte târziu aseară acasă și nu am mai stat decât de unboxing și câteva setări inițiale.Deocamdată folosesc tot Note 5. :)

Mulțumesc pentru sfaturi tuturor și abia aștept să vă împărtășesc experiența mea cu noul telefon.

 

 

 

Edited by Greuceanu
Link to post
Share on other sites

La buy back se oferă automat un voucher de 400 lei plus valoarea telefonului oferit.

Adică 400+470= 870 lei.

4 200 - 870 = 3 330 lei [emoji4]

 

https://m.emag.ro/campaign/buy-back-samsung-note-8

 

 

 

Trimis de pe Galaxy Note 5 folosind Tapatalk

 

 

 

543e4e6342285a2838d1e7d1d85e921e.jpg

Link to post
Share on other sites

Mamele tot mame. Si cand le vizitezi "in trecere", tot te alegi cu ceva :D

N-ai intrebat si de Lumia, pentru mine? :))

Acuma, ce sa zic, in afara de felicitari? Pare ca Samsung sunt singurii care se poarta in Romania ca in UK, USA sau Deutchland. 

 

Link to post
Share on other sites

Apropo, cu Note 8 am primit și o licență de 1 an pentru Bitdefender pentru mobil.
Eu nu sunt adeptul folosirii de soluții antivirus pe mobil știind că oricum există însă una de bază deja preinstalată, îi zice " întreținere dispozitiv" și are și un antivirus inclus, parcă de la McCafee.
Parcă nu l-as mai instala și pe acesta.
Voi ce părere aveți?

Trimis de pe Galaxy Note 8 folosind Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Da. Nu are rost alt antivirus.

Dar încetează o data cu toate poveștile astea. De ce te chinui atât cu Photoshop si poze luate de pe net sa ne păcălești ca ti-ai luat Note 8? Iar tu Innoxius, de ce te tot legi de studiile si profesia acestui om? 61b785286fe692e96e281c004dcc7bec.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use