Clicky

Jump to content
Arsinel Alexandru

Păreri Uber și Taxify

Recommended Posts

Salutări! Tot aud zi de zi prin mass-media, cum că cei de la Uber sunt considerați ”oaia neagră” din punctul de vedere al taximetriștilor. Și la fel, am auzit și lucruri bune despre UBER în special, ca mai apoi să să văd pe FB o reclamă la Taxify. Se merită încercat, sunt ok șoferii, au istoricul pe site? Cu plata cum este, în momentul în care plasezi comanda atunci îți iau bani de pe card? Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am folosit de câteva ori serviciile lor și am fost complet mulțumit, poate aș avea de reproșat faptul că majoritatea șoferilor conduc destul de defensiv dar în rest serviciul este cu mult peste taximetriștii de rând, fără ochi dați peste cap sau discuții asupra spăgii de final sau fără să am grijă asupra banilor care îi am fiindcă deobicei taximetriștii de rând nu au rest. Am mers cu maică-mea o stație și jumătate de tramvai fără ca cineva să comenteze. Din partea mea nota 9!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am mers cu Uber de vreo 2 ori prin București. Care taxi (clasic)? Înțeleg taximetriștii de ce sunt furioși, pentru că ei nu vor ajunge niciodată la așa ceva. Ieri am văzut și o mașină nouă a Yandex. Viitorul e aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am din 2015 cont pe blablacar, bunicul uber în România. Am calificativ excelent, eram punctual ca trenul din Japonia, aveam tarife mici și nu eram niciodată singur când eram la drum lung. Mi-am scos benzina mereu. Bașca îmi deconta și la munca, avantaj eu!
Deci că este distanță scurtă sau lunga, merită astfel de taxi pentru condiții și siguranță. Conducătorii auto sunt verificați permanent și primesc calificare de la clienți!

ONEPLUS A3003

Asa ar trebui să facă și taximetriștilor, calificativ, are unul bun, urci, nu are, sictir cum zice Jean Constantin!

ONEPLUS A3003

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use