Clicky

Jump to content

Mihai

Recommended Posts

Nu am găsit topic legat de așa ceva. Nici nu aș fi deschis vreunul pentru că de cele mai multe ori nu am avut probleme.

eMag a cumpărat SameDay și aud numai povești de groază legat de ei. Nici acum nu aș fi scris dacă nu-mi trebuie azi urgent produsul din comandă (comandă dată miercurea trecută). Coincidență sau nu, dar la o comandă anterioară eMag a uitat să o trimită la Fan Courier. Nu prea înțeleg politica eMag de a trece la livrări în 2 zile la un număr nelimitat de zile (în afara Black Friday și alte perioade pline de livrări ale anului). La telefon eMag mi se spune că se va trimite o notificare de urgentare (am sunat de două ori deja), iar la numărul SameDay nu pot obține informații despre livrare, doar pe email sau Whatsapp. Sunt foarte sigur acum că livrarea nu se va face azi, poate până la sfârșitul săptămânii o voi primi.

Link to comment
Share on other sites

Eu inca n-am avut probleme cu emag, am facut doua achizitii de curand si au venit in doua zile ambele colete. E drept ca nu cu Same Days sau cum ii zice, ci cu Fan Courier. Poate conteaza daca achiti cu cardul sau achiti ramburs? Eu mereu platesc online.

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

eu am pațit o faza din asta cu cei de la emag am așteptat 9 zile ca sa primesc un laptop și de doua ori am pațit sa nu îmi vina comanda. asra s-a întamplat chiar de black Friday au niște servicii foarte proaste.

Edited by Mihai
Gramatică și ortografie :)
Link to comment
Share on other sites

Black Friday iese din discuție din prima. Astfel de plângeri nu au ce căuta aici. E de așteptat ca de Black Friday să vină mai greu comenzile. Cea mai bună idee e să nu faci comenzi de Black Friday decât dacă ai neapărat nevoie. Oricum marea majoritate a prețurilor nu sunt reduce precum spun ei.

Link to comment
Share on other sites

Ce am comandat de la PC Garage a fost livrat de SameDay Curier. Toate au venit la timp și intacte. Cred că problema este la Emag, departamentul logistic.


Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Comanda a sosit pe la 5 și ceva azi. Cutia a venit îndoită, desfăcută în interior, dar cu toate piesele intacte (e un set Lego Duplo). Problema e și la SameDay, pentru că tracking number-ul arată că pe 15 pachetul meu a fost ridicat de curier. Oricum toată lumea se plânge de livrările de pe eMag cu SameDay, iar mie mi-a mai întârziat o comandă din cauză că nu plecase din depozitul eMag. Nu îi prea văd bine pe eMag + SameDay.

Link to comment
Share on other sites

Eu sunt ceva mai norocos. Am sediul eMag chiar peste strada de mine și dau comanda in showroom... Și mă duc imediat și îl ridic pentru că au multe produse pe stoc aici la showroom :D

Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Am avut surpriza ca livrarea din showroom să întârzie de câteva ori. Până la urmă dacă eMag e atât de mare, să livreze la timp. Bine că au fost prezente toate piesele din cutie, altfel făceam urât. E foarte posibil ca pachetul meu să fi fost uitat undeva, de-asta cutia să fi fost îndoită. Nu am pățit niciodată așa ceva. Dacă era ceva pretențios și/sau fragil și produsul venea și stricat, în afară de întârzierea de 4 zile? Mi se pare o lipsă de respect.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use