Clicky

Jump to content

Allview e4lite in service de 3 ori in 3 saptamani


Recommended Posts

Buna! Detin un telefon Allview e4lite, l-am trimis in service de 3 ori in 3 saptamani. De fiecare data cand l-am primit a functionat maxim 3 zile. Prima data mi-au resoftat, a 2-a zic ei ca mi-au schimbat placa de baza, dar este greu de crezut pentru ca functiona mai prost ca prima data(cat a functionat 2 zile). A 3-a oara am luat legatura cu serviceul si mi-au zis ca-mi schimba bateria, problema telefonului fiind cu totul alta. Am trimis mail la ei la ''Helpdesk'' si au luat telefonul in serviceul lor DIANGI prin care mi-au schimbat iar softul, am ridicat telefonul sambata si duminica dimineata deaja nu mai functiona. Este a 4-a oara, am incercat sa rezolv cu calm dar deaja imi pierd rabdarea! Daca a fost reparat de 3 ori nu sunt obligati sa-mi schimbe produdul? (mai ales ca s-a defectat atat de des, intr-un timp atat de scurt) Ce ma sfatuiti sa fac? Multumesc!

Link to comment
Share on other sites

Precizez ca la a 2 trimitere in garantie este specificat pe certificatul de garantie ca a fost schimbata placa de baza, ceea ce nu sa intamplat pentru ca are acelasi imei de pe cutia originala deci nu a fost schimbata nici o placa de baza, in cazul acesta voi suna la protectia consumatorului!?

Edited by Innoxius
scos citat
Link to comment
Share on other sites

7 hours ago, Damyann93 said:

Incearca sa suni in CallCenter-ul lor, poate cei de la suport te vor ajuta...

La Call Center-ul lor, este inchisa linia. Zice ca abonatul nu este disponibil, iar o periodata primeam direct respins, ca si cum ar fi pus numarul meu la bloc. Nu ar fi fost de mirare sa se intample asa pentru ca am ridicat telefon sambata si duminica dimineata nu mai functiona, deci l-au resoftat doar cat sa mearga la primire! Ieri am postat aici pe forum si azi am primit un mesaj cum ca telefonul meu a ajuns la ALtex sa merg sa-l ridic, cand de fapt telefonul l-am primit sambata si deaja azi il trimit inapoi. Tragi-comic..nici macar nu s-au obosit sa ma sune!

Link to comment
Share on other sites

@Iu Li tu pe ce numar ai sunat, uite asta e numarul lor celor de la Allview departamentul de suport 0268336663 .Incearca sa ii suni poate iti dau o solutionare, eventual poate ti-l a in service-ul lor principal Diangi. Astept un raspuns sa-mi spui ce ai rezolvat.

Link to comment
Share on other sites

2 hours ago, Damyann93 said:

@Iu Li tu pe ce numar ai sunat, uite asta e numarul lor celor de la Allview departamentul de suport 0268336663 .Incearca sa ii suni poate iti dau o solutionare, eventual poate ti-l a in service-ul lor principal Diangi. Astept un raspuns sa-mi spui ce ai rezolvat.

Am sunat si la numarul acela la a 3-a reparatie, mi-au zis ca-mi schimba bateria cand telefonului se bloca displayul, am facut sesizare la Helpdesk pe site-ul lor ei au cerut telefonul in serviceul lor DIANGI si aceia au schimbat softul dupa care mi-a functionat telefonul o zi, cand l-am trimis acum a 4-a oara prin Altex, consultantul inainte sa-l trimita a sunat el personal pentru ca  la a 2-a reparatie este specificat cum ca sar fi inlocuit placa de baza, cand eu am verificat codul imei prin *#06# era acelasi, este inscris si pe cutia originala, deci interventia a fost falsa, nu sa schimbat placa de baza, de fiecare data cand l-am trimis mi-au schimbat doar softul. Cand am vorbit inainte de a trimite telefonul ieri mi s-a raspuns ca placa a fost schimbata dar sa rescris codul imei, de aceea este acelasi :)) hai sa fim seriosi ce service din lumea asta rescrie imei-ul, se si pierduse doamna... Am fost chiar la A.N.P.C, am facut plangere acolo, mi-au inregistrat totul.. Am avut rabdare si am incercat sa rezolv pe cale amiabila, dar cand ma-m lovit de nepasare, mi-am pierdut rabdarea. Multumesc! :)

Link to comment
Share on other sites

Din cate stiam atunci cand placa de baza este schimbata iti rescrie si imei-ul, deci reparatia nu ar fi una falsa. Totusi eu zic sa mai iei inca odata legatura cu cei de la suport pentru a-l trimite in service poate totusi iti vor rezolva problema.  Stiu ca service-ul este destul de bun....

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Who's Online (See full list)

    There are no registered users currently online

×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use