pascaleandrei 1,061 Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 (edited) Pasionați de călătorii? România Uimitoare cuprinde o mulțime de locații, afișate pe hartă, pe care le puteți vizita în această țară superbă. Ele sunt structurate în 4 categorii: Arhitectură și Muzee, Lăcașuri de Cult, Natură și Sport și Trasee turistice.Accesând pagina cu detalii a unei locații, veți putea vedea o fotografie reprezentativă, distanța până la respectiva locație, veți putea naviga până la ea, folosind Google Maps și accesa mai multe detalii în aplicația InfoLoc, iar majoritatea locațiilor au și o descriere. De asemenea, puteți adăuga o evaluare în stele de la 1 la 5.Totuși, pentru a strânge cât mai multe locații, avem nevoie de ajutorul dumneavoastră. Adăugarea unei locații este pe cât de simplă, pe atât de importantă. Tot ce aveți de făcut este să apăsați pe butonul "+" din colțul dreapta-jos și apoi să completați detaliile locației: o fotografie, titlul, categoria și coordonatele. Le puteți folosi pe cele curente sau puteți alege poziția locației cu ajutorul hărții.Aplicația este simplă, intuitivă, rapidă și are un design modern. Aceasta include și Favorite, unde puteți salva locațiile. De asemenea, puteți accesa rapid toate locațiile adăugate de dumneavoastră. Poate fi descărcată de aici. Edited September 2, 2017 by pascaleandrei Scootch98 and reflavius 2 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Ai protectie buna pe aplicatie. Felicitari .Am testat vulnerabilitatile...ma plictiseam.Cand ajung in tara o sa-ti dau o bere [emoji12] .Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Pai, detaliaza, ca poate el nici nu stie Quote Link to post Share on other sites
pascaleandrei 1,061 Posted September 16, 2017 Author Report Share Posted September 16, 2017 Chiar asa. Ce vulnerabilitati? [emoji2]Trimis de pe Galaxy S8 folosind Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Am incercat sa scap de reclame..cumparand varianta pro cu lucky patcher.Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Pe bune? La un coleg? 1 euro? Spune-mi ca a fost doar un test. Scootch98 and pascaleandrei 2 Quote Link to post Share on other sites
Scootch98 2,451 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Doar test. Si oricum..cu lucky patcher achizitia nu se inregistreaza in google play. Doar te lasa sa folosesti varianta pro. Am cumparat in trecut si InfoLoc [emoji4]. Si urmeaza sa ii dau o bere si pt RU. Sent from my Note 5 SM-N920G using Tapatalk L.E.BTW am testat si daca pot adauga locatii din Mexic [emoji23] . Nu merge. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted September 16, 2017 Report Share Posted September 16, 2017 Asa. Oricum, puteai sa o bagi la inaintare pe aia cu cutremurul Scootch98 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,345 Posted September 18, 2017 Report Share Posted September 18, 2017 Mutat furtuna la vreme pascaleandrei and Scootch98 2 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts