Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Recommended Posts

Salut! Folosesc iPhone 6 plus 16gb neverlock de aproximativ 2 ani , singurele probleme apărute in timp sunt butonul de silențios care a decis sa nu mai funcționeze și difuzorul , am încercat sa-l curat și acum nu se mai aude la fel de tare si clar . In rest nu am avut și nu am probleme cu telefonul , sunt și am fost foarte mulțumit de el . 

M-am gândit ca e timpul sa schimb ceva ai ma bate gândul sa trec pe android , nu am mai avut de ceva vreme . Am găsit sa dau telefonul la schimb pe un Motorola Moto z , impecabil din câte am înțeles cu toate accesoriile la cutie însă nu știu ce sa fac . Va sunt foarte recunoscător dacă îmi puteți da câteva sfaturi , merita sau nu schimbul ? 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use