Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Recommended Posts

Salut. Presupun ca aveti mai multe cunostinte decat mine si poate ma puteti ajuta in luarea unei decizii. As vrea sa achizitionez un telefon nou si oscilez in Note 5 si Galaxy S7. As trage mai mult spre Note 5 dar e un telefon din 2015, si eu caut unul care sa mearga ceva timp, sa nu fiu nevoit sa il schimb dupa 2 ani, Plus ca eu folosesc telefonul mult pe partea bussiness. Multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai te lamuresc eu...pe langa ca le-am studiat..ca eram indecis..le-am si testat.

Am avut de ales intre S7 Edge si Note 5..acum un an. Am ales S7 edge pentru ca era cel mai nou..atunci...dupa l-am vandut ca il ciobisem foarte putin.

Acum am testat un Note5...si pot sa spun ca daca iti este de folos stylus-ul..merita din plin.
Nu sunt diferente la cum se misca. Note 5 a primit update la android 7 care aduce UI-ul de pe Note 7(cel care exploda) si functiile aferente.

Eu zic ca 2 ani va mai functiona fara probleme , atat Note-ul , cat si S7. Depinde doar de tine ce alegi.

Oh , inca o diferenta ar fi manualitatea. S7 edge e mai compact decat Note 5...pentru ca Note-ul e lat..si se utilizeaza mai greoi cu o singura mana. Eu scriam si foloseam s7 edge-ul cu o singura mana.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma interesa mai mult de s7, nu de edge.dar diferentele nu sunt prea mari. S7 am testat, si imi place, din pacate note 5 nu am avut ocazia. E grea decizia, mai ales ca nu prea mai gasesc note 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ce buget ai vrea sa te incadrezi cu telefonul? Ca si S7 si Note 5 sunt ambele telefoane model vechi.

Daca doar intre acestea doua poti opta, atunci S7 este mai avantajos, daca nu ai nevoie de pix sa scrii pe ecran. S7 e rezistent la apa, are procesor mai bun si va primi si Oreo, intr-un final, Note 5 sigur nu va mai primi pe cale oficiala, poate doar prin XDA cu AOSP sau alt tip de ROM neoficial. Note 5 are ecranul mai mare, dar procesor mai vechi si nu ai posibilitate de a extinde stocarea, dar daca il folosesti doar de business, ma gandesc ca stocare in plus nu ai nevoie, sau?

Ambele au Qi suport (incarcare Wireless), dar port USB micro, nu reversibil si daca optezi pentru un alt model de telefon, cauta cu port reversibil, e mai bun.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pana in 1700 - 2000 lei. De asta ma si interesez pt aceste telefoane cate imi sunt accesibile. S8 e deja prea mult. M-am gandit si eu tot s7 ca e de generatie mai noua. Si da pixul e cam inutil.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Atunci S7 e mai potrivit. Iti recomand. Am avut si S7 si S7 Edge si toata gama Note si daca nu ai nevoie de pix, S7 e mai bun decat Note 5.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use