Ciocan Andrei 0 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 Salutare,stie careva de ce nu pot utiliza internetul in Roaming pe un P8 Life?In tara merge perfect dar afara ne vrea.Am bagat sim-ul in alt telefon si merge,dar pe al meu nu vrea nicidecum. Quote Link to post Share on other sites
DTTR 5,045 Posted August 25, 2017 Report Share Posted August 25, 2017 aceasi problema cu LG G3. rezolvarea simpla de fiecare data... reboot telefon. reboot simplu. in speta mea: am activat roaming date mobile din tara. dar fiind vorba de Digi (unde am cost implicit la roaming) nu am activat datele decat cand am avut nevoie. si NICIODATA nu s-au activat. dar... lasand toggle-ul pe activat am dat restart la telefon si dupa 5 secunde de la restart am avut date mobile. Quote Link to post Share on other sites
Adrian B 0 Posted October 7, 2017 Report Share Posted October 7, 2017 (edited) Salut ! Exact aceeasi problema am si eu. Am incercat diferite setari, rebooturi, inchideri, deschideri, si nu merge. Am sunat la vodafone, la ei apare activ si conectat, am incercat si ce m-a sfatuit dsoara de la ei, si nimic. Andrei Ciocan, ai reusit ceva ? Eu tocmai ce am plecat pentru 6 luni pe mare si am nevoie maxima de aceste date mobile... Edit: Tot Allview P8 Life am si eu, cumparat de nou acum doua luni. Edited October 7, 2017 by Adrian B Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts