Marius Gabriel Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Se mai merita achizitionarea unui Samsung S6 Edge avand in vedere ca au trecut 2 ani si ceva de cand a aparut? Mai ales din punct de vedere al hardware. Citeam cateva comentarii pe net cum ca S7 Edge ar fi defapt un S6 Egde cu foarte mici imbunatatiri, nesemnificative, doar acei 4 Gb Ram in loc de 3. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 Părerea mea că merită. Depinde la ce preț îl cumperiAm avut și S6 edge și S7 edge. Nu mi s-a părut nicio diferență de rulare... Nici acum că am S8 nu mi se pare vreo diferență de rulare. Toate merg foarte bine Trimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius Gabriel Posted August 24, 2017 Author Report Share Posted August 24, 2017 Dar peste 2 ani nu va avea probleme? LG g2 - ul meu are hardware bun, dar nu mai face fata, si imi place telefonul. Sa nu ma trezesc peste 2 ani ca se blocheaza in continuu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soare Posted August 24, 2017 Report Share Posted August 24, 2017 2 ani mai face fata... Daca vrei sa tii un telefon mai mult de 2 ani, atunci ia un vârf de gamă din anul 2017, dacă te gândești la faptul că vrei să facă față în viitor... Eu maxim un an jumate țin un telefonTrimis de pe al meu SM-G950F folosind Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabii Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Dar peste 2 ani nu va avea probleme? LG g2 - ul meu are hardware bun, dar nu mai face fata, si imi place telefonul. Sa nu ma trezesc peste 2 ani ca se blocheaza in continuuSunt in aceeasi situatie. Fa root, instaleaza custom recovery si pune un Rom de 7.1.1/7.1.2. Iti recomand crDroid, este si lineageOS dar e mai putin customizabil. Amandoua zboara printre aplicatiiSent from my LG-D802 using Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szilárd Ervin Szőgyenyi Posted August 29, 2017 Report Share Posted August 29, 2017 Conteaza decisiv factorul pret! Nu ne-ai spus cu cat l-ai gasit! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheButcherMandM Posted September 2, 2017 Report Share Posted September 2, 2017 Daca depaseste 1000 de lei nu se merita nici macar 1 leu in plus...degeaba e frumos...si cand zic 1000 de lei ma refer la cutie accesorii 10/10 ....pe net apar multi samsari ....in plus exista riscul ca dupa un timp sa te trezesti cu vesnica problema dungi pe ecran :-|... eu am avut de 2 ori luat de nou si aceeasi problema....si nu mi.a cazut nu l.am fortat nu l.am busit nimic... Trimis de pe al meu OZN Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts