Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
Feri

Asigurari RCA

Recommended Posts

Sunt in dilema.....
Pana acum am avut asigurarea la Allianz, si am primit oferta de 461 lei/an pt un Mondeo din 2002, motor de 2L benzina. Varsta este de 45 ani. Anul trecut am platit 440 lei/an.
Am simulat pe emag preturi RCA unde am primit tarifele din atasament. Merita sa renunt la Allianz pt o diferenta de 60 lei(aici ma refer la Groupama)?

Untitled.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu stiu daca a intrat in vigoare sau urmeaza, ca firma de asigurari al RCA-ului ta sa iti plateasca reparatia si apoi sa isi recupereze dauna de la firma RCA al celui vinovat.
In acest caz vom fi stimulati sa alegem firma cea mai serioasa, nu cea mai ieftina!

Trimis de pe al meu MHA-L29 folosind Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Avand un istoric foarte lung si nepatat in sofat, merg pe premiza ca din vina mea e putin probabil sa se intample un accident, in consecinta imi e suficient sa fiu in regula dpdv legal. Asigurarea RCA tot asigurare RCA e la fiecare. Daca ai nevoie de ceva mai serios, iti faci Casco.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acolo unde ai discount mai ok, eu migrez anual in functie de suma necesara de plata , in conditiile in care se ofera carte verde prin 2 state atipice: Serbia, Macedonia....numai cu ei optez, acum 3 ani Alianz, anul trecut Groupama , acum City...habar nu am cine iese la anul...

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×

Important Information

Terms of Use