Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   26.07.2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
 1. Szilárd Ervin Szőgyenyi

  Szilárd Ervin Szőgyenyi

 • Similar Content

  • By LUCi
   Salutare, imi recomanda cineva un ROM bun pentru Note 4 SM 910F ? Ma intereseaza un ROM stabil si cu functii de Note 7 (ex. S Pen cu display-ul stins, always on, etc)  Ms.
  • By Roland Muresan
   Dupa cum stim in Romania se comercializeaza doua variante de Samsung Galaxy Note 4, respectiv: SM-N910C si SM-N910F.
       Modelul SM-N910C este echipat cu un procesor Octa-core Exynos 5433 (Quad-core Cortex A53 @1.3GHz + Quad-core Cortex a57 @1.9 GHz), iar ca GPU Mali-T760.
       Modelul SM- N910F este echipat cu un procesor Quad-core Snapdragon 805 @2.7 GHz si un GPU Adreno 420.

       Principalele diferente dintre cele doua variante ar fi doar modelul procesorului, al solutiei grafice, si diferentele LTE-ului ( N910C avand LTE Cat 4 in timp ce modelul N910F are LTE Cat 6 ) insa modelul N910F ar beneficia de o durata mai mare a bateriei, acest lucru reiesind din testele sintetice realizate de diversi bloggeri si revieweri, iar modelul N910C ar beneficia de o mai buna echipare audio.
       
       Din cate stiu modelul N910F este comercializat la noi de catre operatorii telecom (datorita LTE-ului de viteza mai mare), in timp ce partea de retail comercializeaza modelul N910C.
       As vrea sa stiu care sunt avantajele fiecarui model, in primul rand interesandu-ma prioritatea modelului in primirea update-urilor, si utilizeaza de zi cu zi.

   P.S.: Saptamana viitoare vreau sa-l achizitionez 
    
    
×

Important Information

Terms of Use