Clicky

Jump to content

Operatori mobili din alte țări


Innoxius

Recommended Posts

La toamnă dau o fugă în Israel. O săptămână. Dacă a mai fost cineva și știe un prepay (cu date) mai uman decât 20 de dolari. Știu, Israel e o țară scumpă, dar totuși.

Link to comment
Share on other sites

10 minutes ago, Szilárd Ervin Szőgyenyi said:

Am un prieten care sigur te poate ajuta cu informația. Îi transmit linkul!

salut, nu din pacate cam asta-i minimul, au si cativa operatori virtuali, unele chiar bunicele dar tot nu o scoti sub 20 USD. Eu anual petrec 2-3 saptamani pe acolo de vreo 7 ani, din fericire eu primesc SIM-ul de la rude dar m-am interesat pt. prieteni si da, astea-s preturile pe acolo.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Great. Am ajuns. Nu vrea să se înregistreze în nici o rețea. A lui nevastă-mea merge. S-a înregistrat în Serbia, s-a înregistrat în avion, în rețea satelit. În Tel Aviv nu vrea nicicum. Și da, am încercat tot ce se poate încerca.

Link to comment
Share on other sites

Na, după ce în partea israeliană, în foarte rarele momente când aveam semnal, nu trecea de două linii, ba mă mai și agățau iordanienii și la 50 km de graniță, acum, în Cisiordania palestiniană am semnal full și stabil. 

Link to comment
Share on other sites

M-a lămurit un domn din grup, al cărui fiu lucrează la Vodafone. E de la ei. Ceva cu relația dintre Vodafone și operatorii locali.

Oricum, le mulțumesc că au grijă de banii mei. Nu doar din greșeală, dar nici măcar intenționat nu aveam cum să cheltui 10 € / 1 MB :D Bine, nici la call-center-ul din țară la care ar fi trebuit să sun în cazul în care trebuia să mă folosesc de asigurarea medicală nu puteam să sun. Sau la ambulanță, poliție. Dar asta nu e treaba Vodafone, ei se ocupă cu altele.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

M-am muntenegrizat. Așa știu operatorii locali să atragă turiștii. Ofertă la Prepay. Pentru 5 € / 10 zile (10 / 20 zile sau 15 / 30 zile) îți transformi minutele, SMS-urile și netul care sunt în mod normal la un Prepay în 1 TB de date 4G. Și e 4G pe bune.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use