Clicky

Jump to content
Innoxius

Operatori mobili din alte țări

Recommended Posts

La toamnă dau o fugă în Israel. O săptămână. Dacă a mai fost cineva și știe un prepay (cu date) mai uman decât 20 de dolari. Știu, Israel e o țară scumpă, dar totuși.

Share this post


Link to post
Share on other sites
10 minutes ago, Szilárd Ervin Szőgyenyi said:

Am un prieten care sigur te poate ajuta cu informația. Îi transmit linkul!

salut, nu din pacate cam asta-i minimul, au si cativa operatori virtuali, unele chiar bunicele dar tot nu o scoti sub 20 USD. Eu anual petrec 2-3 saptamani pe acolo de vreo 7 ani, din fericire eu primesc SIM-ul de la rude dar m-am interesat pt. prieteni si da, astea-s preturile pe acolo.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Great. Am ajuns. Nu vrea să se înregistreze în nici o rețea. A lui nevastă-mea merge. S-a înregistrat în Serbia, s-a înregistrat în avion, în rețea satelit. În Tel Aviv nu vrea nicicum. Și da, am încercat tot ce se poate încerca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Na, după ce în partea israeliană, în foarte rarele momente când aveam semnal, nu trecea de două linii, ba mă mai și agățau iordanienii și la 50 km de graniță, acum, în Cisiordania palestiniană am semnal full și stabil. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

M-a lămurit un domn din grup, al cărui fiu lucrează la Vodafone. E de la ei. Ceva cu relația dintre Vodafone și operatorii locali.

Oricum, le mulțumesc că au grijă de banii mei. Nu doar din greșeală, dar nici măcar intenționat nu aveam cum să cheltui 10 € / 1 MB :D Bine, nici la call-center-ul din țară la care ar fi trebuit să sun în cazul în care trebuia să mă folosesc de asigurarea medicală nu puteam să sun. Sau la ambulanță, poliție. Dar asta nu e treaba Vodafone, ei se ocupă cu altele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use