Feri 8,203 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Deci in noiembrie se da drumul la update 4.3 pt Note 2. Sunt curios dragii nostrii operatori cand le vor lansa? Sursa Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Ce conteaza? Punem ceva de prin Europa. Primul care o iesi. Vorba ta, avem Odin. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Exact. Vad ca merge destul de bine si cu versiunea 4.1.2 Open Romania. Ma bucur ca nu sunt preinstalate aplicatii de la operatori http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-N7100&pcode=ROM#firmware Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Eu am N7100XXDMC3 si la fel, nu am nimic de la niciun operator in el. Doar ca nu stiu cand a fost lansat. O sa ma uit pe sam. Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) http://www.sammobile.com/2013/10/02/n7100xxuemi6-leaked-android-4-3-test-firmware-for-galaxy-note-ii-gt-n7100-2/Tre' sa-l pun sa vad cum e, desi nu o sa stau eu pe stock. Backup-ul e pregatit...EDIT: Din pacate nu merge momentan...prea multi au descarcat... EDIT 2: Datorita noului sistem Knox legat de counter, am hotarat sa nu il pun deocamdata si sa astept sa vad ce zic si altii. Altfel risc si voi la fel sa ramaneti cu counter-ul modificat, si sa nu mai puteti reveni la oficial, prin vechea metoda. Edited October 2, 2013 by steff195 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Care e faza cu noul sistem de care pomenesti tu? Sa inteleg ca nu se mai poate reseta couter-ul prin triangle away? Sistemul asta presupun ca este inclus in noile rom-uri, nu? Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 (edited) La Note 3 cica ar fi introdus. Nu stiu la note 2, in noile rom-uri. De aia astept mai bine sa aflu de la altii. Nu ca m-as stresa eu prea tare cu garantia, dar nu stii niciodata. E vorba de un nou sistem (inclus in rom stock) care detecteaza daca ai facut root/pus custom rom/recovery, care iti creste counter-ul si care nu merge pe acelasi principiu pe care mergea inainte, cand putea fi resetat cu Triangle Away. Asadar, acum risti sa ramai cu el la 1. Dar sa asteptam sa vedem daca au bagat si pe noile rom-uri Note 2. Link xda aici, cu mirror-uri, pentru cei nerabdatori, si mai ales, curajosi: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2466405 Edited October 2, 2013 by steff195 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 2, 2013 Author Report Share Posted October 2, 2013 Din ce am citit, se pare ca exista un leak pentru note 2 si cica ar avea Knox in el. "...Samsung Knox and Samsung Wallet are also present in this test firmware..." Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Se pare ca dr.ketan de pe XDA-DEVELOPERS s-a pus pe treabă. Deci puțină răbdare Sent from my Toshiba Tablet Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Parca-i jocul de-a hotii si vardistii Eu nu inteleg ce se tot chinuie producatorii astia. Quote Link to post Share on other sites
Mihnea 2,508 Posted October 2, 2013 Report Share Posted October 2, 2013 Cu unul ca Chainfire, ce te mai chinui sa implementezi asa ceva in romurile tale? Nu vad rostul. Asta e un motiv sa nu iti repare telefonul chiar daca vine Stock la service. Asta e mentalitate romaneasca, doar ca la noi metoda e mai grosolana. Mai nou se rup sigiliile. Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
Bodea 0 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Salut! Mi s-a defectat Note 2-ul si necesita o schimbare de placa de baza. Nu aveti idee cam cat m-ar costa? Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 3, 2013 Author Report Share Posted October 3, 2013 Bodea, colegul Inoxius ti-a mutat postarea ta intr-un topic nou, asa cum trebuia sa faci tu de la inceput. De ce ai mai scris inca o data acest post aici? Vezi ca deja ti s-a si raspuns pe topicul nou. http://forum.mobilissimo.ro/index.php?/topic/2128-defect-placa-de-baza/ Quote Link to post Share on other sites
Bodea 0 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Scuze, dar nu am stiut ca mi s-a mutat, am crezut ca nu i-am dat eu postare. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,343 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Am scris eu "split" in locul unde am mutat, tocmai ca sa primiti mesaj din noua locatie. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted October 3, 2013 Report Share Posted October 3, 2013 Din ce am citit, se pare ca exista un leak pentru note 2 si cica ar avea Knox in el. "...Samsung Knox and Samsung Wallet are also present in this test firmware..." Asa se pare au gasit deja o modalitate de al bloca Vezi la finalul mesajului http://forum.xda-developers.com/showpost.php?s=30f5fff4de21509e9a49ebc909a46fbf&p=46098445&postcount=1 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 3, 2013 Author Report Share Posted October 3, 2013 Da, am citit, dar mi se pare o metoda copilareasca cea gasita de Samsung. Adica, daca se ocoleste atat de usor, cred ca au o problema la mansarda. Quote Link to post Share on other sites
n_iulian 1,366 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 Superb telefon, chiar a fost telefonul anului 2012, sta mai bine in mana ca un S4, Note 2 este o bestie a telefoanelor, de cate ori trec prin Mall il mai "butonez" un pic, poate scade pretul sub 2000 de lei acum ca aparut Note 3. Quote Link to post Share on other sites
Gastarbeiter 1,707 Posted October 4, 2013 Report Share Posted October 4, 2013 (edited) Asta cu "sta in mana mai bine decat s4", te-as contrazice, si nu am palma de adoliscent... Sent from my iPad using Tapatalk HD Edited October 4, 2013 by Gastarbeiter Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Si cum nu ma pot abtine,m-am pus acum sa instalez si eu versiunea 4.3 Revin cu info si prtscreen dupa ce il butonez un pic. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted October 5, 2013 Author Report Share Posted October 5, 2013 Chiar asa, te astept cu interes. Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Deja s-a instalat Urmeaza reinstalarea aplicatiilor,butonarea de rigoare......deci azi sunt cam prins Alpe d'Huez 1 Quote Link to post Share on other sites
Alpe d'Huez 3,046 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Apropo de pret l-am luat cu 1999 acum o luna, deci sub 2000 la liber. Eu nu suport huse sau folii. Se potriveste perfect cu mainile mele, singura chestie contra - e cam alunecos. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 (edited) Feri, sper ca ai luat de pe xda, cu Knox inlaturat. Am testat si eu (zilele trecute ) cu baietii de la Alliance o baza de rom dupa acel leak 4.3. Ceva stock, fara nimic in plus adaugat. Lucruri noi, interesante, dar multe dintre chestiile pe care le asteptam (de la Note 3 sau S4) nu sunt introduse. Exceptand fazele ca alea au senzori sau stiu eu ce in plus si pe N2 n-ar merge, dar restul? Am vazut ca au bagat totusi sound and shot la camera. SNote-ul mi se pare ca nu e ce vroiam, macar o parte din el, de la N3. Mie mi s-a parut acelasi. Ce e drept nu l-am testat pe indelete. Interesant meniul Settings, grupat, si ca sa ajungi la Developers Options trebuie sa apesi de 7 ori in About pe software version, si faza tare e ca iti zice ca mai ai 2, 3 apasari si ajungi developer. Misto ideea, ca sa nu fie la vedere, ca pana acum, pentru toata lumea, caci nu toti se pricep. Mie cand mi-au spus pe whatsapp baietii de la Alliance de faza cu apasatul am crezut ca fac misto , dar nu a fost asa. Astept totusi o versiune stabila, oficiala. Asta se cam bloca uneori. Oricum, nu cred ca va dura foarte mult pana avem o versiune oficiala. Edited October 6, 2013 by steff195 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted October 5, 2013 Report Share Posted October 5, 2013 Deci. ... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts