mesersmith 2,742 Posted December 14, 2012 Author Report Share Posted December 14, 2012 Mihai, dc inseamna de ce sau daca? E atat de greu sa mai zabovesti o secunda in plus ca sa scrii sa pricepem si noi? Unde e tacanitul ala? IN incarcator? Este permanent sunetul, cand nu e bagat telefonul? Eu cred, din ce explici tu, ca e oscilatia in gol a incarcatorului. Dar chiar si asa, tot nu trebuia sa se auda deloc. Quote Link to post Share on other sites
Razvann 555 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Eu la S3 am bara gri, deci devine la 4.1.2 la loc neagra ? Parca arata mai bine negru. Asa negru cu telefonul alb, da mult mai bine. A pus cineva 4.1.2? Nu stiu daca si pe Note 2, desi l-am butonat, mai exista acel "lag" cu 4.1.2 la intrarea in apeluri, mesaje, contacte, atunci cand am sters Ram-ul si aplicatile de pe fundal? Quote Link to post Share on other sites
Szilárd Ervin Szőgyenyi 4,970 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Vorbiti aici despre telefonul anului, sper ca stiti, nu? http://twtpoll.com/a2343y Kali 1 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 15, 2012 Author Report Share Posted December 15, 2012 Am votat demult acolo... Kali 1 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 si eu... Quote Link to post Share on other sites
samyjuanito 994 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Si eu, la fel Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
axl666 311 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Si eu am votat si am fost de acord cu S3 ca fiind telefonul anului in lipsa altui contracandidat serios. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Razvann 1 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 15, 2012 Report Share Posted December 15, 2012 Eu am vrut sa votez Optimus G.....dar din pacate nu era pe lista...asa ca am acordat un vot de incredere telefonului din dotare(de care sunt foarte multumit). Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted December 17, 2012 Report Share Posted December 17, 2012 Ca sa nu va mai chinuiti cu desfacutul telefonului Samsung does a teardown of the Galaxy Note II, tells us all about its internals mesersmith and Kali 2 Quote Link to post Share on other sites
fLu 511 Posted December 30, 2012 Report Share Posted December 30, 2012 (edited) Dintre posesorii de note 2 mai are cineva aceasta problema? La mine incarcatorul (cel standard din cutie cu mufa usb si cablu usb-microusb) scoate un sunet (tacanit/pacanit). Foarte incet, ce-i drept, il auzi dc apropii urechea. Mai ciudat e ca sunetul se aude doar cand nu e telefonul conectat la incarcator. Dc conectez telefonul sunetul dispare Si mai ciudat e ca dc nu conectez telefonul, las incarcatorul singur un timp in priza sa tacane, cand il scot din priza nu se opreste sunetul, continua ?! Mihai, dc inseamna de ce sau daca? E atat de greu sa mai zabovesti o secunda in plus ca sa scrii sa pricepem si noi? Unde e tacanitul ala? IN incarcator? Este permanent sunetul, cand nu e bagat telefonul? Eu cred, din ce explici tu, ca e oscilatia in gol a incarcatorului. Dar chiar si asa, tot nu trebuia sa se auda deloc. Da si eu am problema asta si chiar nu stiu de la ce poate fi , tacanitul este in interiorul incarcatorului , nu se aude chiar permanent atata timp cat incarca din cate am obs nu se mai aude dar dupa ce telefonu este incarcat full iar apare tacanitul iar daca-l scoti din priza mai dureaza cam 3-4 min sa dispara sunetul ... Si as vrea sa ma mai ajutati cu ceva va rog , nu pot sa editez mutlitask adica nu am acel buton "EDIT" care apare la sfarsitul listei de multitask, aveti idee de la ce poate fi ??? PS: din cate am gasit pe net ar fi o problema din cauza branduiri softului de catre vodafone , am gasit pe VDF UK forum Edited December 30, 2012 by fLu Quote Link to post Share on other sites
timar 2 Posted January 3, 2013 Report Share Posted January 3, 2013 Samsung Galaxy Note II accesorii A comandat cineva de pe site-ul acesta ? Cum sunt produsele ? Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Salutare tuturor! Nu sunt chiar nou posesor de Note 2, il am de pe la sfarsitul lui Octombrie, dar acum mi-am facut cont aici, la recomandarea lui mesersmith, si am zis sa salut si eu lumea. Sper sa fie ok totul si cel mai mult, sa nu dau de specimene, ca pe alte forumuri. Mesersmith stie despe ce vorbesc. O sa incep sa rasfoiesc si eu pe aici intre timp... mesersmith 1 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 sa nu dau de specimene Pai si noi moderatorii sa ramanem fara o paine ? Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted January 10, 2013 Author Report Share Posted January 10, 2013 Bine ai venit steff și mă bucur ca esti printre noi. Åži la noi, ca și pe alte forumuri, au fost mici probleme, dar i-am domolit repede. Oricum, n-o să fie asta o problemă. Experienta și expertiza ta în materie de joacă cu rom-uri, cu sigurantă va fi folositoare colegilor pe care îi interesează acest aspect. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Quote Link to post Share on other sites
Mihai 2,630 Posted January 10, 2013 Report Share Posted January 10, 2013 Te salut si eu Nu ramane nimeni fara paine, comunitatea este destul de linistita. Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 Am deschis un topic nou pentru modding, ca aici e cam varza. Quote Link to post Share on other sites
fLu 511 Posted January 11, 2013 Report Share Posted January 11, 2013 (edited) va recoman un canal de youtube , foarte interesant care ne prezinta cele mai mici secrete ale note-ului si chiar am aflat o gramada de chesti despre telefon :| azi l-am descoperit eu , poate uni din voi deja il stiti , Edited January 11, 2013 by fLu Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted January 16, 2013 Report Share Posted January 16, 2013 (edited) Oameni buni, doua nelamuriri am si eu: 1. Cum scap de "reject call with a message" care apare in partea de jos a ecranului, cand primesc un apel? Gasisem odata undeva, dar al naibii daca mai gasesc. Poate a disparut optiunea odata cu vreun update... 2. Cum pot modifica in cadrul dialerului standard sa nu imi mai arate numerele asa: 07xx xxx xxx, ci 07xxxxxxxx? Nu ar fi problema de dialerul stock, caci eu folosesc ExDialer, care, daca ii debifez "format phone number", imi arata numerele cum vreau eu, dar cand apelez pe cineva, sau sunt apelat, intra stock-ul, care mi le arata despartite cifrele, desi contactul respectiv e recunoscut. Am schimbat limba sistemuluui pe romana, caci eu folosesc pe engleza (us), m-am gandit ca poate de aia le arata asa, dupa sistemul lor, dar tot asa le arata. Edited January 16, 2013 by steff195 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted January 16, 2013 Author Report Share Posted January 16, 2013 La a doua problema si eu m-am chinuit nitel, insa nu am gasit rezolvare, alta de a instala nu stiu ce programe. Nu mai tin minte despre ce softuri era vorba, pentru ca nu agreez ideea. La prima problema, nici nu m-am gandit vreodata, pentru ca nu m-a deranjat. De altfel, abia daca observ uneori acea optiune. Pe tine de ce te deranjeaza? Quote Link to post Share on other sites
primus 0 Posted January 22, 2013 Report Share Posted January 22, 2013 1. poti sterge toate mesajele sau adauga altele custom din Phone-Settings-Set Reject Messages n-am ideea daca poti dezactiva facilitatea, uneori e enervanta 2. in multe locuri am vazut ca lumea spune de Locale (eu nu gasesc Locale settings) sau Language. Pus pe English UK cica n-ar mai sparge in bucati. ei bine, mie nu-mi merge. mai fun e ca pe masura ce derulez in call log, numerele din lipite cifra langa cifra se refresheaza si se sparg in grupuri. Live entertainment, zau daca nu Quote Link to post Share on other sites
PiltZu 0 Posted January 23, 2013 Report Share Posted January 23, 2013 Bine v-am gasit tuturor! Pana la urma cand se lanseaza update-ul la 4.1.2 la noi? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted January 23, 2013 Author Report Share Posted January 23, 2013 Bine ai venit, Piltzule. Din cate am inteles, e posibil sa se retraga 4.1.2, desi personal nu cred. Quote Link to post Share on other sites
steff195 443 Posted January 24, 2013 Report Share Posted January 24, 2013 (edited) Bine v-am gasit tuturor! Pana la urma cand se lanseaza update-ul la 4.1.2 la noi? Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Salut! Decat sa stai sa astepti dupa update mai bine iti iei 4.1.2. si il flashuiesti prin Odin. Tot stock e. Edited January 24, 2013 by steff195 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted February 12, 2013 Report Share Posted February 12, 2013 Văd ca am primit și eu spațiu suplimentar pe Dropbox Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted February 12, 2013 Author Report Share Posted February 12, 2013 Pai si de ce ai primit? Wow, ce misto. Noi de ce nu primim? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts