Schtutz 34 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Si in plus, cum faci sa setezi in fiecare luna de cand pana cand tine perioada de facturare?Watchdog-ul ma lasa sa setez prioada asta, sa ma anunte la cat vreau eu si sa-mi taie net-ul la cat vreau eu. Face si androidul, dar nu tot si deloc suficient. Face fix acelasi lucru. Nu incerc sa te conving , e treaba de principiu si te inteleg. De dragul argumentatiei arunca un ochi la cazul de fata (in atasament). Oricum sunt de acord ca unele treburi pur si simplu nu merg fara root, dar fiecare decide in functie de necesitatile personale. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Da, am vazut si eu setarea aia, dar cum o faci sa se repede luna de luna, de pe 20 luna asta, pe 21 luna urmatoare? Trebuie sa stau eu in fiecare luna si s-o setez? Sau se schimba singura in fiecare luna? De unde stie luna urmatoare intre ce date am eu nevoie sa monitorizeze? Sau schimba doar luna si raman zilele setate? In alta ordine de idei, cred ca ai incurcat putin lucrurile, eu nu sunt adeptul root-ului sau a custom rom-urilor, asa incat nu cu mine trebuie sa te "certi". Totusi, cum nimeni nu se naste invatat, eu sunt deschis la tot ce e interesant, chiar si la data usage din android. Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Am gasit. Cu toate astea, nu-mi place deloc cum arata. Quote Link to post Share on other sites
Schtutz 34 Posted December 2, 2012 Report Share Posted December 2, 2012 Sorry daca a sunat a polemica, departe de mine intentia... pur si simplu m-am legat de exemplele concrete pe care le-am gasit in discutie. Apropos de data usage se schimba luna si ramane intervalul setat. Culmea e ca eu sunt adeptul rootului in general doar ca in cazul Noteului inca nu am avut suficiente motive... Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 2, 2012 Author Report Share Posted December 2, 2012 Chiar nu despre polemica e vorba. Pana la urma suntem aici cu totii ca sa mai invatam unii de la altii. Eu clar nu am stiut faza cu disable la anumite aplicatii, in schimb, la data usage nici nu m-am deranjat sa ma uit, pentru ca nu mi-a placut de cand l-am vazut prima data. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Innoxius, husa are numele tau scris pe ea. Limitarea datelor 3G o folosesc si eu, nu am internet pe mobil decat limitat, poate daca imi schimb abonamentul vreodata Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 Si daca o mai gasesc, iti fac si eu cadou o folie pt note 2, folie pe care am avut-o inclusa la o husa. Treaba e ca nu stiu ce am facut cu ea, ca nu am mai vazut-o prin casa. Dar ia-ti tu note si o gasesc eu. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Feri, Kali and Innoxius 3 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 3, 2012 Report Share Posted December 3, 2012 Parca vad ca pana de craciun avem inca un posesor de note printre noi.....si nu dau nume..... Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 3, 2012 Author Report Share Posted December 3, 2012 Adi Innoxius? Quote Link to post Share on other sites
Kali 1,393 Posted December 4, 2012 Report Share Posted December 4, 2012 Si daca o mai gasesc, iti fac si eu cadou o folie pt note 2, folie pe care am avut-o inclusa la o husa. Treaba e ca nu stiu ce am facut cu ea, ca nu am mai vazut-o prin casa. Dar ia-ti tu note si o gasesc eu. Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 @meser nu fi carcotas.....lasa l sa isi ia odata phabletu' ca iti trimit eu follia ca sa poti sa ii faci cadoul cum ai promis Quote Link to post Share on other sites
mesersmith 2,742 Posted December 4, 2012 Author Report Share Posted December 4, 2012 Kali, i-o cumpăr daca n-o mai gasesc pe aia si tot ma tin de cuvant... Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Quote Link to post Share on other sites
oto32 0 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Samsung Galaxy Note II accesorii Quote Link to post Share on other sites
Kali 1,393 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Kali, i-o cumpăr daca n-o mai gasesc pe aia si tot ma tin de cuvant... Scris de pe cel mai tare patefon din lume, Note2 Eu astept un filantrop aici pe forum sa zica...."bah daca voi ii dati huse , folii etc etc, uite ca ii cumpar eu Note ul" .......deci sa asteptam ca Inno pe aia cu Mosu' nu cred ca o mai digera Innoxius and Feri 2 Quote Link to post Share on other sites
Innoxius 22,349 Posted December 5, 2012 Report Share Posted December 5, 2012 Nu e vreun candidat pe aici ? Accept mita electorala. Mituiti-ma ! Quote Link to post Share on other sites
Madallinn 0 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Flash player nu merge pe note 2?sau in general pe android?Nu stiti o alternativa? Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Flash Player nu mai este suportat oficial. L-a urcat Vlad pe forum, aici: http://forum.mobilis..._+flash +player Aici este atasamentul, sa nu cauti: http://forum.mobilissimo.ro/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=1995 Quote Link to post Share on other sites
Madallinn 0 Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Multumesc...dar varianta 11.2 stii cumva de unde sa o iau? Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted December 7, 2012 Report Share Posted December 7, 2012 Nu exista. Pe site-ul oficial Adobe, varianta Android s-a oprit la 11.1 http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Vad ca s-a rezolvat si problema sunetului pe sopcast.Am vazut pe un alt forum. Cred ca nu este nici o problema daca postez .apk-ul. Cand dispare imaginea apasa pe ecran si cand apare semnul de stop da pe el si apoi pe play si va reapare imaginea HDPlayer-0.9.0-121207.apk HDPlayer-0.9.0-121207.rar Kali 1 Quote Link to post Share on other sites
Guest Deio Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Nu, nu este, atata timp cat nu este material copyright. Multumim Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Si vad ca acusi o sa avem parte de update la 4.1.2 http://www.sammobile...f-new-features/ Some of the Android 4.1.2 new features: Android 4.1.2 – JZO54K New Additions in Notifcation Toggles Notification Panel can now be customized Brightness Slider in Notification Panel Can Now Be Disabled Multi-View Can now be disabled Browser Is Smoother Then Before Status Bar has been changed from Grey to Black Continues Input in Samsung Keyboard (Like Swipe or Android 4.2 Keyboard) New Ink Effect On Lockscreen New Group Cast Application Keep an eye on @SamKiesUpdates to get the latest information on Official Firmwares for your Samsung device. You can update your Galaxy Note II through Samsung KIES or by using OTA. Quote Link to post Share on other sites
axl666 311 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Vad ca s-a rezolvat si problema sunetului pe sopcast.Am vazut pe un alt forum.Cred ca nu este nici o problema daca postez .apk-ul. Eu nu pot sa vad apk-ul postat in Tapatalk. Poti sa il mai pui odata. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
Feri 8,203 Posted December 11, 2012 Report Share Posted December 11, 2012 Incerc, dar sa mor dacă știu cum să atasez. Poze știu să pun..... Și am închis pc-ul.Încearcă să intri din browserul telefonului pe forum mobilissimo și atunci se vede aplicația. Sent from my Galaxy Note 2 Quote Link to post Share on other sites
axl666 311 Posted December 12, 2012 Report Share Posted December 12, 2012 Ok Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Quote Link to post Share on other sites
mihai.marius 0 Posted December 14, 2012 Report Share Posted December 14, 2012 Dintre posesorii de note 2 mai are cineva aceasta problema? La mine incarcatorul (cel standard din cutie cu mufa usb si cablu usb-microusb) scoate un sunet (tacanit/pacanit). Foarte incet, ce-i drept, il auzi dc apropii urechea. Mai ciudat e ca sunetul se aude doar cand nu e telefonul conectat la incarcator. Dc conectez telefonul sunetul dispare Si mai ciudat e ca dc nu conectez telefonul, las incarcatorul singur un timp in priza sa tacane, cand il scot din priza nu se opreste sunetul, continua ?! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts