Jump to content
  • Announcements

    • Szilárd Ervin Szőgyenyi

      Modificari modalitate Log In   26.07.2017

      În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.

Recommended Posts

Salutări! Vreau să-mi fac un abonament ca și client nou, pot să activez 2 abonamente? Vreau să iau 2 telefoane,cu abonamente difereite, unul pentru mine, altul pentru socră-miu. Din câte am înțeles vor să-mi ceară o garanție pentru primul, pentru al 2-lea nu cred că mai cer, nu? Mulțumesc!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Contractul este unul singur. La fel si cod client. Soliciti un abonament X (ti se aloca un numar de telefon cu abonamentul X) si un abonament Y (ti se aloca un alt numar de telefon cu abonamentul Y).

 

Tu poti avea cate numere si abonamente vrei, in orice fel de combinatie. Limita este portofelul tau.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Garantia inseamna de obicei plata abonamentului pentru x luni in avans. Posibil sa-ti ceara pentru ambele numere. Cred ca doar cei de la magazin sau relatii clienti te pot informa care e valoarea garantiei.

 

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


×

Important Information

Terms of Use