Jump to content
 • Announcements

  • Szilárd Ervin Szőgyenyi

   Modificari modalitate Log In   07/26/2017

   În urma unor modificări  efectuate la platforma pe care rulează Forumul Mobilissimo, s-au produs câteva modificări la modalitatea de login. Dacă până acum se folosea numele de utilizator, de acum, logarea se va face cu numele afişat pe forum sau adresa de email cu care v-ați înregistrat pe forum. Parola contului a rămas aceeași. Ne cerem scuze pentru inconveniențe! Termenii și condițiile de utilizare ale forumului le găsiți aici.
Pufulete

Diferențe operatori

Recommended Posts

Salutări! Am o mică furie care mă â€macină†de ceva vreme..Nu înțeleg de ce operatorii de telefonie nu pot stabili ca atunci când optezi pentru un abonament să zicem de 43 euro/lună sau  mai mare, să poți să dai avans mai mic pentru achiziția de telefon? spre exemplu, la Vodafone.Uk, la un abonament de 58£, dai 10£ pentru un Samsung S8+, iar la noi, la Vodafone, la un abonament de 49€, dai aproape 18 meleoane avans pentru telefon..de ce la noi e japca asta nenorocită? Dacă mă gândesc mai bine, suntem mai săraci decât UK-ul, nu?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ce am gasit cu S8+ si 69 euro, adica undeva la 55lire, mai trebuie sa dai 200 euro avans. Da, in tarile cu apa calda, nu exista jecmaneala. :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu nu inteleg revolta asta. Pe bune, daca ne-am revolta la fiecare chestie de genul asta, am ajunge la nebuni. Asta e. Cand o sa realizati ca Europa de Est sunt noile lor colonii, o sa dormiti mai bine. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Raspunsul e simplu: pentru ca vand bine, chiar si cu preturile astea mari. Daca n-ar avea clienti, ar mai reduce din pret. Ultimul telefon cumparat de mine direct de la operator cu prelungire abonament a fost acum 3 ani. Pentru un abonament de 10-20 de euro, reducerea e atat de mica, incat mai bine il cumperi la liber.

 

Sent from my Galaxy S8+ using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

La o adică ai dreptate, pentru că un telefon luat la abonament, cu un avans de, ajunge la cel puțin de 2x valoarea la liber a telefonului. Dar, din păcate nu mulți își permit un telefon performant cu banii jos, dar, bine sunt modalități de a intra în posesia unuia (card de cumpărături, cadou, reduceri, devalorizare, etc), de aceea mulți optează pentru operatori.

Edited by Pufulete

Share this post


Link to post
Share on other sites

Noțiunea de card de cumpărături e periculoasă.

Card de credit e mai corect.

 

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lumea ar trebui să realizeze că telefoanele sunt mai bune cumpărate la liber, chiar și-n rate. Nu te mai chinui cu deblocarea, nu ești legat de operator, nu plătești în plus.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now


 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Who's Online (See full list)

  There are no registered users currently online

×

Important Information

Terms of Use