Clicky

Jump to content
stelyx

Problema Semnal Cartela S7 Edge

Recommended Posts

Buna ziua tuturor.Imi cer scuze in cazul in care mai exista vreun topic cu o problema asemanatoare,insa din cautarile mele de pana acum,nu am gasit o solutie la problema telefonului meu.
Problema este urmatoarea :
Acum 1 luna am achizitionat un telefon Samsung Galaxy S7 Edge de la un magazin GSM.Telefonul a fost nou si perfect functional.Saptamana trecuta am iesit din tara pentru o scurta drumetie si am constatat faptul ca dupa ce am iesit din aria de acoperire Orange,am ramas fara semnal,cu mentiunea ca roamingul este activat.Am repornit telefonul de cateva ori,insa fara rezultat.Chestia ciudata este urmatoarea : Am scos cartela mea din telefonul meu si am introdus-o in Iphone'ul nevestei,iar cartela nevestei,tot Orange,am introdus-o in telefonul meu.Supriza,cartela ei a functionat in telefonul meu,iar cartela mea a functionat in telefonul ei....Am incercat si sa sun si a functionat de asemenea,fiind conectat la roaming pe o retea de telefonie straina...
Am schimbat din nou cartelele,am repornit telefonul,si din nou aceeasi problema...cartela mea cu abonament Orange nu functioneaza in telefonul meu..Am asteptat cateva ore,intrucat am mers la cumparaturi,am repornit telefonul,am cautat retele...insa fara rezultat.
A mai intampinat cineva astfel de probleme ?Toata lumea pe care am intrebat,nu a auzit de asemenea problema.
Daca ma puteti ajuta cu un sfat,solutie pentru aceasta problema v-as fi recunoscator.Multumesc.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

post-7-0-99580300-1495523019_thumb.png

Edited by Deio
Corectat atasament.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest Deio

:welcome:

Mutat in forum S7 Edge.

 

 

Ai putea cere un nou SIM la Orange, posibil e sa se fi deteriorat, deoarece exista telefoane ce detecteaza SIM-uri si daca unul din lamele e uzat sau lipsa. Nu stiu 100% daca rezolva, dar incepe de aici.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Și eu am avut mici probleme de semnal la început. Nu așa mari ca ale tale... dar acum nu mai face figuri cu semnalul de voce.... Uneori în zone cu semnal mai slab am la net E, il bag in mod avion și il scot imediat și apare H+.... Desi cred că este de la rețeaua Telekom pentru că se știe că nu au o infrastructura prea grozavă.

 

Trimis de pe al meu SM-G935F folosind Tapatalk

Edited by soare

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×

Important Information

Terms of Use